Πρωτοχρονιά 2023

Πρωτοχρονιά 2023 : Η νέα χρονιά μπήκε και πρέπει να αρχίσουμε σιγά-σιγά να κάνουμε πράγματα τα οποία θα μας κάνουν καλό και φέρουν προς το μέρος μόνο θετικές ενέργειες οι οποίες θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας.

    ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Κάθε χρόνο, έτσι και φέτος βγάλε ένα χαρτί και ένα στιλό για να γράψουμε όλα όσα επιθυμούμε να συμβούν το νέο χρόνο! Και ήταν πολλά αυτά που θέλουμε να γίνουν αλλά γενικά οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν κάποια κοινά!

Η Πρωτοχρονιά 2023 είναι μια καλή αρχή για να αναθεωρήσουμε τα “θέλω” μας, να δούμε πώς θα γίνουμε καλύτεροι και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να είμαστε καλά!

Και πρέπει , όπως και εμείς να δημιουργήσεις μια “to do list” η οποία θα περιλαμβάνει τα εξής :

#1. Ξεκινάμε τη γυμναστική! 

Νους υγιής εν σώματι υγιεί, έλεγαν οι αρχαίοι και είχαν δίκιο! Ξεκίνα τη γυμναστική για να βελτιώσεις την κατάσταση της υγείας σου!

#2. Ξεκινάμε μια νέα δραστηριότητα

Η καθημερινότητα μας είναι απαιτητική! Και πρέπει να κάνουμε πράγματα τα οποία μας κάνουν χαρούμενος και μας ευχαριστούν! Και είναι πολλά αυτά! Ξεκίνα ένα χόμπι, όπως είναι το πλέξιμο, η ζωγραφική ή ακόμη και η δημιουργία σελίδων στο διαδίκτυο!

#3. Αποβολή κάθε τοξικότητας 

Η τοξική συμπεριφορά των ανθρώπων δεν έχει χώρο στη ζωή μας! Άντε γεια σε ότι δε μας κάνει και μας δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα!

#4. Ξεκινάμε τις σημαντικές δουλειές το πρωί 

Για κάποιον λόγο, το πρωί είμαστε πιο λειτουργικοί και όσο περνολυν οι ώρες, ο οργανισμός πέφτει! Επομένως, καλό θα είναι να ξεκινήσεις να ρυθμίζεις το “ρολόι” σου το πρωί και να κάνεις τις δουλειές σου!

Τσέκαρε και αυτά:

Σχέσεις : Τι να κάνεις με τον σύντροφο σου το 2023

Καρχαρίας :Τον βούτηξε και τον έριξε στο νερό