Πρωτοχρονιά 2023

Πρωτοχρονιά 2023 :Με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα γεμάτο λάμψη, φως και μουσική, ο Δήμος Αθηναίων υποδέχθηκε  το 2023! Το εντυπωσιακό σκηνικό στήθηκε στην “καρδιά” της πόλης, στην πλατεία Συντάγματος, που -ύστερα από τρία χρόνια- έγινε και πάλι το επίκεντρο της γιορτής.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, Αθηναίες, Αθηναίοι, αλλά και επισκέπτες της πόλης βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας για να υποδεχθούν το νέο έτος μέσα σε ένα υπέροχο γιορτινό κλίμα.

Τα μεσάνυχτα, ο αττικός ουρανός γέμισε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και όλοι μαζί υπό τους ήχους του τραγουδιού «Πάει ο παλιός ο χρόνος» ευχήθηκαν το 2023, που μόλις ξεκίνησε, να χαρίσει σε όλον τον κόσμο υγεία, ειρήνη, αγάπη, χαρούμενες στιγμές και ζεστασιά σε κάθε σπίτι!

Πρωτοχρονιά 2023 – Πρωταγωνιστές της μεγάλης αυτής νύχτας πάνω στη σκηνή της πλατείας Συντάγματος ήταν ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, οι οποίοι μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και με όλο τον κόσμο που ήταν εκεί, έκαναν την αντίστροφη μέτρηση για να υποδεχθούν τον νέο χρόνο με τις θερμότερες ευχές!

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ένα νέο έτος γεμάτο χαμόγελα, σαν αυτά που βλέπω απόψε μπροστά μου! Ανταμώνουμε ξανά στην πλατεία Συντάγματος όλοι μαζί, μια μεγάλη αγκαλιά. Μπορεί οι καιροί να μάς δοκιμάζουν, αλλά η Αθήνα ξέρει καλά να βάζει τρικλοποδιές στις αναποδιές. Η πόλη μας επιστρέφει σαν μητρόπολη του κόσμου. Όλοι μαζί φτιάχνουμε μια Αθήνα που τιμά την ιστορία της, αλλά και αγαπά τον σύγχρονο εαυτό της. Ελπίζω να είστε έτοιμες και έτοιμοι για μια χρονιά που θα μάς εκπλήξει ευχάριστα. Με υγεία, πάνω από όλα, και δύναμη. Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά!», ανέφερε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο κ. Μπακογιάννης.

Οικοδεσπότες της λαμπερής νύχτας ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά οι οποίοι πρώτα καλωσόρισαν τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων με όμορφες εορταστικές μελωδίες και στη συνέχεια τον Μάριο Φραγκούλη και τον Γιώργο Περρή, που με την 10μελή ορχήστρα τους και την πιο θετική τους διάθεση, “ταξίδεψαν” το κοινό σε ένα μαγευτικό μουσικό πρόγραμμα. Η παρουσίαση πάνω στη σκηνή είχε πολύ χιούμορ, ρυθμό, αλλά και τις πιο αγαπημένες μελωδίες από ταινίες και μιούζικαλ!

Όπως κάθε χρόνο, η υποδοχή του νέου έτους, μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ και την ERT World, ώστε ο παλμός της πρωτεύουσας και οι ευχές για “καλή χρονιά” να φτάσουν σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μια ξέφρενη γιορτή με πολύ χορό που στήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, από την high energy cover band των Bejeezus.

Ακολούθησε ένα New Year’s Eve party, μέχρι το πρωί, στη Βαρβάκειο, την πιο εμβληματική αγορά της πόλης, με τη συμμετοχή των σημαντικότερων DJs της ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής.

*Oι οικοδεσπότες της βραδιάς, το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο παρουσιαστών, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων αφιλοκερδώς.

 

 

Tσέκαρε και αυτά :

Συνταγές : Η τέλεια σοκολάτα με πορτοκάλι

JU2S νικητής : Ποιο ζευγάρι κέρδισε 1/1