Πρωτοχρονιά 2023

Πρωτοχρονιά 2023 : Ο νέος χρόνος δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και ο παλιός θα φύγει και θα πάει από εκεί που ήρθε, αφήνοντας μας με την ελπίδα πώς ίσως τα πράγματα να κυλήσουν καλύτερα τη νέα χρονιά! Και πρέπει να τον καλωσορίσουμε με ένα New Years πάρτι το οποίο θα μείνει αξέχαστο σε όλους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένα πάρτι δε χρειάζεται πολλά για να γίνει τέλειο! Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να επιστρατεύσεις τη φαντασία σου και να κάνεις πράγματα τα οποία θα χαροποιήσουν τους καλεσμένους σου! Και να δημιουργήσεις τις χαρούμενες συνθήκες που απαιτούνται έτσι ώστε ο νέος χρόνος να σε βρει με γέλια και χαρά!

Τι μπορείς να κάνεις για ένα αξέχαστο χριστουγεννιάτικο πάρτι:

#1. Βρες τα χρώματα που θέλεις να έχεις το πάρτι και ανακάλυψε τα κατάλληλα props!

Πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένος χρωματισμός στο πάρτι σου! Έτσι, θα μπορέσεις να βρεις τα κατάλληλα props (καπελάκια, πιατάκια, ποτήρια,κορδέλες και διάφορα άλλα αντικείμενα) για να βγάλεις φωτογραφίες που θα γίνουν ανάρπαστες στα stories σου!

#2. Μπαλόνια και σαμπάνια 

Δε γίνεται Πρωτοχρονιά χωρίς μπαλόνια και σαμπάνια! Σε ένα πάγκο βάλε ένα μεγάλο βάζο γυάλινο και διαφανές και ρίξει μέσα 5-6 μπουκάλια σαμπάνια!Ρίξε φράουλες και διάφορα άλλα berries και τοποθέτησε δίπλα ποτήρια! Ο καθένας από τους καλεσμένους σου θα μπορεί με μια κουτάλα να βάζει το ποτό του και θα παίρνει και ένα μπαλόνι ανά χείρας μέχρι να μετρήσετε αντίστροφα! Έπειτα, βγείτε έξω και αφήστε τα να πετάξουν στον ουρανό!

#3. Δημιούργησε ένα χώρο φιλιού! 

Σε ένα μπολ θα ρίξεις χαρτάκια με όλα τα ονόματα των καλεσμένων! Σε ένα τοίχο θα έχεις βάλεις μια επιγραφή όπου θα λέει “kiss me here”. Όλοι θα τραβήξουν ένα χαρτάκι και το όνομα που θα δούν θα πρέπει να το φιλήσουν και να φωτογραφηθούν κάτω από τα γράμματα! Που θα φιληθούν; Αυτό το ορίζετετε εσείς!

+1. Πρωτοχρονιάτικη πινιάτα 

Κρέμασε ένα κουτί το οποίο θα έχεις μεταμορφώσει με χρώματα και διάφορα σχέδια, και πάρε ένα μικρό ρόπαλο! Θα μπορούν να το χτυπούν οι καλεσμένοι μέχρι να “σκάσει” και μέσα σε αυτό βάλε ένα μικρό και όμορφο δώρο, όπως ένα γούρι!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Joker 2 : Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από την ταινία

Ιχθείς 2023: Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη