Πρωτοχρονιά 2023

Πρωτοχρονιά 2023 : Η Μάιλι Σάιρους και η νονά της, Ντόλι Πάρτονήταν οι δυο γυναίκες που επέλεξε το NBC για να διασκεδάσουν τον κόσμο της Αμερικής το βράδυ του νέου έτους και χάρισαν στο κοινό μια μοναδική στιγμή, όταν ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν, μια επιτυχίες της άλλης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ωστόσο το event ονομάστηκε “Mileys New Years party” και όλα τα φώτα έπεσαν πάνω της καθώς έμεινε περισσότερο στη σκηνή και υποδέχτηκε και άλλους εκλεκτούς καλεσμένους!

Το highlight της βραδιάς ήταν όταν οι δυο τραγουδίστριες ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν το θρυλικό τραγούδι της κεντρί “θρύλου”, “Jolene”. Αμέσως ο κόσμος έπαθε παροξυσμό και ενθουσιάστηκε.

Η Πρωτοχρονιά 2023 ήταν μοναδική για πολλούς πολίτες της Αμερικής όπως και για πολύ κόσμο στον πλανήτη καθώς μετά από δυο χρόνια σκληρών lockdwon είχαμε όλοι τη δυνατότητα να βγούμε και να διασκεδάσουμε χωρίς περιορισμούς και να βρεθούμε με αγαπημένα πρόσωπα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι δυο τραγουδίστριες, μαζί με άλλους ερμηνευτές κατάφεραν να κάνουν τον κόσμο να ξεσηκωθεί και να διασκεδάσει με την ψυχή του.

Ας ελπίσουμε πως το 2023 θα είναι μια χρονιά γεμάτη μουσική, χορό και πολύ όμορφες στιγμές που θα μας κάνουν χαρούμενους!

Tσέκαρε και αυτά :

Συνταγές : Η τέλεια σοκολάτα με πορτοκάλι

JU2S νικητής : Ποιο ζευγάρι κέρδισε 1/1