Πρωτοχρονιά 2023

Πρωτοχρονιά 2023 : Λίγες ώρες προτού μας πει “αντίο” το 2022, θα βρεθούμε στα σπίτια αγαπημένων φίλων και προσώπων με σκοπό να γιορτάσουμε και να “θρηνήσουμε” το παρελθόν και όσα κακά μπορεί να έφερε στο διάβα μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένας πολύ ιδιαίτερος τρόπους για να υποδεχτείς τα αγαπημένα σου πρόσωπα στο σπίτι είναι να δημιουργήσεις ένα μπουφέ, με λιχουδιές και νοστιμιές που θα αρέσουν σε όλους και εσύ δε θα κουραστείς ιδιαίτερα, αφού τα περισσότερα πράγματα θα είναι έτοιμα!

Τα Charcuterie Board είναι μεγάλη τάση για το 2023 και μπορείς να δημιουργήσεις πάνω σε ξύλο υπέροχα πράγματα τα οποία θα απολαύσουν οι καλεσμένοι σου.

Η Πρωτοχρονιά 2023 μπορεί να είναι αυτή που θα σου δώσει την έμπνευση να δημιουργήσει τα δικά σου πλατό τα οποία περιλαμβάνουν πολλών ειδών τυριά, ελιές, φορύτα και διάφορες σοκολάτες!

Τι θα χρειαστείς

  • Δυο μεγάλα κομμάτια ξύλο
  • διάφορα τυριά, φρούτα της επιλογής σου, κρακεράκι, σοκολάτες διαφόρων ειδών, σαλάμια, πίκρες, και ότι μπορείς να φανταστείς!

Μην ξεχάσεις να δημιουργήσεις ένα μικρό welcome drink με λίγη σαμπάνια και μια φράουλα στα κέντρο του ποτηριού ή παγωμένα σταφύλια!

Παρακάτω θα βρεις κάποια βίντεο τα οποία είναι ιδανικά :

Υπέροχη ιδέα για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς καθώς αρέσει σε όλους να τσιμπολογούν χωρίς να βαραίνουν!

Τσέκαρε και αυτά :

Κάμερον Ντίαζ : Οι συμβουλές για το 2023

Άνδρες : Πώς θα καταλάβεις πώς αποζητά την προσοχή