Πρωτοχρονιά 2023

Πρωτοχρονιά 2023 : Η Αθήνα είναι έτοιμη να υποδεχτεί το νέο έτος και αναμένεται να δούμε πολλά όμορφα events να πραγματοποιούνται στην πόλη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Αθήνα έχει γεμίσει αμέτρητα λαμπιόνια σε πολλές γωνίες της και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς εκατοντάδες κόσμος θα δώσει το παρών στην πλατεία Συντάγματος όπου και απολαύσει ένα μοναδικό πρόγραμμα μέχρι να βγει ο δήμαρχος Αθηναίων και να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση! Τι κάνουμε, όμως, μετά από αυτό;

Δυο είναι τα hot πάρτι που πρέπει να δώσει κάποιος το παρών και το ένα θα γίνει στη Βαρβάκειο Αγορά ενώ το άλλο στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

#1. Βαρβάκειος 

Η Βαρβάκειος αγορά θα μεταμορφωθεί σε ένα ανοιχτό κλαμπ για όλους όσους θέλουν να υποδεχτούν το νέο έτος με διαφορετικό τρόπο! Γνωστοί djs θα διασκεδάσουν τον κόσμο και όλοι μαζί θα γίνουμε ένα για να υποδεχτούμε το 2023.

Στον χώρο θα μπορεί κάποιος να δώσει το παρών και να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ενώ οι μουσικές που θα ακουστούν αφορούν σε όλα τα γούστα!

Άσε, που θα μπορέσεις να γνωρίσεις και πολύ κόσμο!

#2. Σταύρος Νιάρχος 

Στο “Σταύρος Νιάρχος” θα ξεκινήσει από νωρίς η μουσική και ο Jerome Kaluta και η 10μελής Big Band θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα ενώ πυροτεχνήματα θα λάμψουν στον ουρανό!

Μόλις αλλάξει ο χρόνος, ένα μεγάλο πάρτι θα ξεκινήσει στην Αγορά του κέντρου όπου ο Ιταλός Dj Beppe Loda θα ξεσηκώσει τον κόσμο με τις επιτυχίες του!

Ο κόσμος αναμένεται να διασκεδάσει πολύ και όλο και κάποια ευκαιρία θα έχεις να γνωρίσεις κάποιο πρόσωπο!

Πρωτοχρονιά 2023 – Θα είναι φοβερά και τα δυο πάρτι!

Τσέκαρε και αυτά :

Κορονοϊός : Παγκόσμια ανησυχία για την Κίνα

Μαριαλένα Ρουμελιώτη : Τι της συνέβη