Πρωτοχρονιά 2023

Πρωτοχρονιά 2023 : Πρόσφατα σου αποκάλυψαν πως η άδεια σου εγκρίθηκε και πως θα μπορέσεις να λείψεις από τη δουλειά κάποιες μέρες αλλά σε έχει πάρει από κάτω και δεν ξέρεις που να πας; Σου έχουμε τη λύση και θα περάσεις τέλεια!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Όλοι μας αγχωνόμαστε με την αλλαγή του έτους αλλά υπάρχουν τρόποι για να κουλάρουμε και να μην τρελαινόμαστε. Και ο απόλυτος τρόπος είναι τα ταξίδια! Και ειδικά αυτά που οργανώνονται τελευταία στιγμή!

Μπορείς να οργανώσεις εύκολα και γρήγορα ένα last minute trip σε κάποια πόλη της Ευρώπης και δε χρειάζεται να ξοδέψεις του κόσμου τα χρήματα!

Που μπορείς να πας :

#1. Βαρσοβία 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Go2Warsaw (@go2warsaw)

Η Βαρσοβία είναι ένας υπέροχος προορισμός για όσους δε θέλουν να ταλαιπωρηθούν ιδιαίτερα και να περάσουν χαλαρές ημέρες. Πρόκειται για μια πόλη που τα έχει όλα και μπορείς να απολαύσεις την αρχή του χρόνου πίνοντας ζεστά ροφήματα και θαυμάζοντας την αρχιτεκτονική των κτιρίων.

#2. Σόφια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kesova (@kesovamaria)

Στη Σόφια θα βρεις τα πάντα! Και θα ανακαλύψεις μικρά μαγαζάκια τα οποία σερβίρουν ζεστές σούπες που ίσως να μην έχεις δοκιμάσει στη ζωή σου! Σε πολλά σημεία θα δεις την πολυτέλεια στο μεγαλείο της ενώ πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες την επιλέγουν για να εμφανιστούν και να διασκεδάσουν τον κόσμο.

#3. Βελιγράδι 

Μια πόλη η οποία δεν είναι τη bucket list των περισσότερων αλλά αξίζει! Ιδιαίτερα κτίρια, άνθρωποι ζεστοί και καλό φαγητό! Όοως οι άλλες πόλεις, έτσι και το Βελιγράδι είναι οικονομικός προορισμός και σε περιμένει για την Πρωτοχρονιά 2023.

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Στήθηκε δέντρο στο Κίεβο

GNTM 5 : Τι θα δούμε την Τρίτη 20/12