Πρωτοχρονιά 2023

Πρωτοχρονιά 2023 : Στο Λονδίνο γιόρτασαν τον ερχομό του νέου έτους με πληθώρα πυροτεχνημάτων και πολλά τραγούδια, καθώς οι Βρετανοί πέρασαν και αυτοί δύσκολο 2022 και θέλουν να δουν μια νέα χρονιά περισσότερη ελπίδα και χαρά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι εορτασμοί για την Πρωτοχρονιά έγιναν στο κέντρο του Λονδίνου και ο δήμαρχος της πόλης, Σαντίχ Καν μαζί με την ομάδα του φρόντισαν να αποτίσουν φόρους τιμής στη βασίλισσα Ελισάβετ η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες αλλά και στους πολίτες της Ουκρανίας οι οποίοι παλεύουν να γλιτώσουν από τον πόλεμο που κύρηξε ο Βλάντιμιρ Πούτιν.

Το London Eye “ντύθηκε”με τα χρώματα της σημαίας της Ουκρανίας ενώ ένα πολύ ξεχωριστό πυροτέχνημαδημιούργσηε τη μορφή του προσώπου της βασίλισσας.

Τσέκαρε το βίντεο :

Ο κόσμος δε σταματούσε να κάνει αναρτήσεις στο Τwitter με τις εικόνες από το υπερθέαμα ενώ πολλοί ήταν αυτοί που ανέφεραν πώς θα ήταν περήφανη η βασίλισσα αν αντίκριζε τα πυροτεχνημάτα την Πρωτοχρονιά του 2023.

O Mπιγκ Μπεν ήχησε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του Λονδίνου για να απολαύσουν 12.000 πυροτεχνήματα, σύμφωνα με τη Daily mail.

To μεγάλο event που στήθηκε. έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα ενότητας και αγάπης!

Τσέκαρε και αυτά :

Δέσποινα Βανδή : Η ατάκα για τη μοναξιά

Πρωτοχρονιά 2023 : Η βραδιά στο Σύνταγμα