Προβλέψεις 2021

Προβλέψεις 2021: Για άλλη μία φορά ο Κώστας Λεφάκης δεν μάσησε τα λόγια του και σε ένα βίντεο αποκάλυψε τι πρόκειται να συμβεί το 2021 όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο ειδικά τώρα με την πανδημία.

Ο Κώστας Λεφάκης μίλησε με αποκαρδιωτικά λόγια για το 2021 λέγοντας πως πρόκειται τό ζήσουμε έναν κατοχικό χειμώνα, που με τον κορονοϊό στο ζενίθ του, θα ζήσουμε δύσκολες ώρες και στιγμές.

Όπως εξήγησε θα υπάρξει ένα διάστημα τριών μηνών, Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος που θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, ενώ από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο τα πράγματα θα κυλήσουν πιο ομαλά. Βέβαια, όπως αποκάλυψε τους τελευταίους μήνες του 2021 τα πράγματα πάλι θα δυσκολέψουν.

Ο Κώστας Λεφάκης δήλωσε πως η πανδημία είναι μία παγκόσμια κρίση που ξεκίνησε το 2020 και η οποία θα χρειαστεί πέντε χρόνια για να εξαλειφθεί και να περάσουμε στην ανάκαμψη.

Όλα αυτά ο Κώστας Λεφάκης τα αποκάλυψε σε συνέντευξή του στον Γιώργο Παπαγεωργίου στο κανάλι του στο Youtube.

Κώστας Λεφάκης

Ο Κώστας Λεφάκης (Προβλέψεις 2021) αναφέρει πως ο Ουρανός έχει ήδη μπει στον Ταύρο και το 2021 θα μπει και ο Άρης, γεγονός πολύ κακό. Και ο Ουρανός κάθε φορά που περνάει από τον Ταύρο κάθε 84 χρόνια, (την προηγούμενη φορά ήταν το 1935 έως το 1942), υπάρχει καταστροφή στη γη και ταλαιπωρία των ανθρώπων.

Ανέφερε επίσης πως ο Κρόνος όταν μπήκε στον Αιγόκερω συνάντησε τον Πλούτωνα και αυτοί οι δύο πλανήτες είχαν να βρεθούν σε αυτή τη θέση από το 1976, τρία χρόνια δηλαδή πριν τη Γαλλική Επανάσταση. Όταν αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται εκεί η παγκόσμια εξουσία γίνεται σκληρή και αδίστακτη. Όταν μπήκε στον Αιγόκερω και ο Δίας το 2019 οι μεγάλοι πλανήτες σε αυτό το ζώδιο έγιναν τρεις και για 45 ημέρες μπήκε ανάμεσά τους και ο Άρης, ένα αστρολογικό φαινόμενο που όπως είπε δεν έχει συμβεί τα τελευταία 2000 χρόνια.

Πρόκειται για μία τεράστια αλλαγή (Προβλέψεις 2021) και έπρεπε να βρεθεί κάτι, όπως λέει για να συντελεστεί αυτή η αλλαγή. Και αυτό ήταν η πανδημία! Οι άνθρωποι θα κληθούν να παλέψουν σκληρά τα επόμενα χρόνια, ενώ διευκρίνισε πως η πανδημία ήταν μία χαρά ευκαιρία για να γίνουν αλλαγές που δεν θα μπορούσαν ποτέ άλλοτε να πραγματοποιηθούν και όλα αυτά στο όνομα της δημόσιας υγείας. Με αυτό τον τρόπο εξηγεί είναι πλέον εύκολο να υπακούει ο κόσμος σε όλο τον πλανήτη σε οικουμενικές εντολές.

Μοναδικός πάντως ο Κώστας Λεφάκης!