PS5

Πανζουρλισμός επικράτησε όταν κυκλοφόρησε από τη Sony το PS5 και πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν ενθουσιαστεί με τα παιχνίδια και με τον τρόπο που λειτουργεί!

Όμως, υπάρχει μια μερίδα χρηστών η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα με την κονσόλα διότι κάποια παιχνίδια του PS4 δεν μπορούν να συγχρονιστούν για να παίξουν τα πρόσωπα που θέλουν ν βιώσουν την απόλυτη εμπειρία gaming.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H Sony έχει ισχυριστεί πως όσοι είναι κάτοιχοι του PS5 έχουν τη δυνατότητα να παίξουν τα παιχνίδια που έπαιζαν στο PS4 και πώς δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα. Όμως, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες οι οποίοι παραπονέθηκαν γιατί δε μπορούσαν τελικά να παίξουν τα παιχνίδια προηγούμενης τεχνολογίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Playstation (@playstation.sony_)

Μάλιστα, στην κονσόλα εμφανίστηκε μια ένδειξη η οποία ανέφερε πως θα πρέπει να αγοραστούν τα παιχνίδια εκ νέου από το κατάστημα αλλά δε χρειάζεται να προβείς σε αυτή την ενέργεια καθώς υπάρχει “κόλπο”.

Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος για πανικό, καθώς υπάρχει λύση για να δοθεί τέλος στο ζήτημα, και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επαναφέρεις τις άδειες χρήσης της κονσόλας σου.

Τσέκαρε και αυτά :

Αλυσίδες στο αυτοκίνητο : Τα δωρεάν μαθήματα

Τζο Μπάιντεν : Non binary αξιωματούχος σε διαθεσιμότητα