Ψέματα

Ψέματα: Πρώτος έκοψε το νήμα στην τηλεθέαση στο prime time χθες ο Alpha συγκεντρώνοντας ποσοστό 21,7% στο δυναμικό κοινό και 23,3% στο σύνολο και την πρεμιέρα να κερδίζει το στοίχημα.

Το δυνατό κοινωνικό θέμα που διαπραγματεύεται η σειρά και οι εξαιρετικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών συντόνισαν 2.168.000 τηλεθεατές έστω για ένα λεπτό στους δέκτες τους.

Η σειρά Ψέματα ήταν #1 trending topic στο Twitter την ώρα προβολής της, είχε δεκάδες θετικά σχόλια μεταξύ αυτών και από γυναικείες οργανώσεις μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και βρέθηκε στο top 10 των ημερήσιων τάσεων της Google.

Μέσα από μια σειρά με βαθύ κοινωνικό αποτύπωμα, ο Alpha ενώνει τη φωνή του στον αγώνα για την καταπολέμηση της έμφυλης και ενδοοικογενειακής βίας μαζί με το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και τη Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Για το λόγο αυτό στους τίτλους τέλους της σειράς εμφανίζεται σχετικό κοινωνικό μήνυμα που παροτρύνει σε δράση.

Μια συγκλονιστική ιστορία για τη συναίνεση, τα δύο φύλα, τις κοινωνικές συμβάσεις, την οικογενειακή ζωή και την εξαπάτηση.

Τσέκαρε κι αυτό:

Τέιλορ Σουίφτ : Στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Τραϊμπέκα