Ψηλοί άνδρες

Οι ψηλοί άνδρες πάντα καταφέρνουν να εντυπωσιάσουν στους χώρους που βρίσκονται γιατί “φαίνονται” και για κάποιον μαγικό λόγο τραβούν τα βλέμματα σαν μαγνήτες! Ακόμη και αν ένα αγόρι δεν είναι τόσο του γούστου σου, το ύψος δίνει κάποιους πόντους παραπάνω!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Σύμφωνα με το your tango tο οποίο επικαλείται διαφόρων ειδών επιστημονικές μελέτες, οι άνδρες που είναι ψηλοί μπορούν να γίνουν πολύ καλύτεροι σύζυγοι σε σχέση με τους άνδρες που διαθέτουν κανονικό ύψος ή θεωρούνται “κοντοί”.

Ο πρώτος λόγος για τον οποίοι γίνονται καλύτεροι σύζυγοι είναι διότι έχουν λιγότερες πιθανότητες να πάθουν “αφασία” και να ξεχνούν όλα όσα πρέπει να κάνουν στη ζωή σου ή ακόμα και να θυμούνται το όνομα σου.

Ο δεύτερος λόγος – και λίγο ρηχός – είναι γιατί βγάζουν περισσότερα χρήματα. Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει σε δυτικές χώρες, οι ψηλοί φαίνεται να βγάζουν περισσότερα χρήματα σε σχέση με τους ανθρώπους όπου το ύψος τους θεωρείται κανονικό. Πολλοί CEO είναι ψηλά αγόρια.

Ο τρίτος λόγος είναι πιο χαρούμενοι γενικά! Μάλλον τους χτυπά πιο δυνατός αέρας εκεί στα ψηλά! Σύμφωνα με ένα άρθρο στο National Bureau of Economic Research,τόσο οι ψηλοί και οι ψηλές νιώθουν πιο χαρούμενοι!

Ο τέταρτος λόγος είναι πώς η καρδιά τους είναι πιο υγιής και σύμφωνα με μελέτες που έκανε το πανεπιστήμιο του Λέιστερ, οι περισσότεροι ψηλοί έχουν πιο δυνατή καρδιά!

Τσέκαρε και αυτά :

Δίπλωμα οδήγησης : Ο ψηφιακός τρόπος

Πρίγκιπας Χάρι : Η νέα συνέντευξη του