Ψυχολογία

Ψυχολογία: Είναι γεγονός πως η ψυχολογία μας δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση που θα μπορούσε να βρίσκεται,αφού ο κορονοϊός και η καραντίνα μας έχουν τσακίσει λιγουλάκι τα νεύρα! Βέβαια, προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να σταματήσει η διασπορά του ιού, αλλά κάπου τρελαινόμαστε!

Πόσες φορές σου έχει τύχει να έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι, να προσπαθείς να ουρλιάξεις αλλά να νιώθεις ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση; Η λύση από ότι φαίνεται βρέθηκε καθώς μια ιστοσελίδα, η justscream.baby, σε περιμένει να ουρλιάξεις όσο πιο δυνατά μπορείς, να τα βγάλεις όλα από μέσα σου και παράλληλα ηχογραφεί τα ουρλιαχτά σου για να τα ακούσεις μετά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JUST SCREAM (@justscream.baby)

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να καλέσεις τον αριθμό +1 561 567 8431, να ακούσεις ένα beep και έπειτα να βγάλεις κραυγή μεγαλύτερη από αυτής της Άννας Βίσση στο ομώνυμο τραγούδι!

Βέβαια, αυτό που δεν αναφέρεται στο Instagram είναι πόσο μας χρεώνει για όλη αυτή την ιστορία, οπότε καλό θα είναι προτού κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση, να τσεκάρεις όρους χρήσης και τα σχετικά!