Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Συνέντευξη παραχώρησε στη Ναταλίας Γερμανού ο γνωστός ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και αναφέρθηκε στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη πριν από λίγες μέρες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο ηθοποιός ήταν τρομερά συγκινημένος με όσα έχουν γίνει και κάνοντας τον δικό του απολογισμό, στάθηκε λίγο στην άκρη αλλά είπε πως θα ήθελε κάποιος να έχει κάπως παραπάνω την ευθύνη για τους ανθρώπους, αναφερόμενος στην πολιτική.

“Σκέφτομαι πόσο οδυνηρό είναι αυτό. Αν όπως όλοι οι άνθρωποι, κάνεις έναν παραλληλισμό σε κοντινά σου πρόσωπα, σχεδόν δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. Είναι κάτι μη διαχειρίσιμο αυτό που συμβαίνει στη σκέψη. Και επειδή κάνουμε όλοι έναν απολογισμό, κάθε φορά σκέφτομαι ότι έχω ανάγκη να ζω με ανθρώπους που είναι κίνητρο για μένα να εξελίξω τον εαυτό μου”, είπε μέσα σε όλα ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο ηθοποιός είπε πως καταλαβαίνει ότι η πολιτική είναι ένας δύσκολο χώρος και πως οι ρόλοι των πολιτικών είναι δύσκολοι, αλλά θα ήθελε κάποια στιγμή να έχει κάποιος την ευθύνη για τους πολίτες λίγο παραπάνω.

“Δε θα μπορούσα να ονειρεύτηκα τη ζωή μου χωρίς τους δικούς μου ανθρώπους”, είπε ο ηθοποιός και συνέχισε λέγοντας πως είναι μη διαχειρίσιμο το γεγονός πως ένας άνθρωπος χάνεται γιατί κάποιος δεν πρόσεχε παραπάνω.

Έδωσε το δικά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ήταν φανερά στεναχωρημένος!

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν πάθει σοκ με όλα όσα έχουν συμβεί στα Τέμπη και στέλνουν τα δικά τους μηνύματα στήριξης στις οικογένειες των θυμάτων που θρηνούν και στους τραυματίες οι οποίοι περνούν δύσκολες ώρες έχοντας στο μυαλό τους αυτές τις εφιαλτικές στιγμές οι οποίες δύσκολες θα σβήσουν από τη μνήμη της.

Όλοι είμαστε στο πλευρό τους και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει τον πόνο και τη θλίψη που βιώνουν μετά αυτή την τραγική απώλεια που έχουν υποστεί!

Τσέκαρε και αυτά: