Queen

Queen: Από το Los Angeles μέχρι την Αγγλία και εξ’ αποστάσεως, οι Brian May & Roger Taylor μαζί με τον τραγουδιστή Adam Lambert, ηχογραφούν μία νέα εκδοχή του διαχρονικού ‘We Are The Champions’ των Queen.

Τα έσοδα από αυτή τη συμβολική κυκλοφορία θα διατεθούν στο ταμείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, για την αντιμετώπιση του Covid-19.

Brian May: “Θέλαμε να αφιερώσουμε το συγκεκριμένο κομμάτι μας, στους ήρωες της πρώτης γραμμής κατά του Covid-19 αλλά και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Βρισκόμαστε σε έναν ‘αόρατο’ πόλεμο, όπου οι γιατροί, νοσοκόμοι, οδηγοί και άλλες συγκεκριμένες ομάδες ατόμων αποδεικνύονται οι πρωταθλητές μας καθημερινώς.’’

Roger Taylor: “Είμαι πατέρας μιάς κόρης που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του ιού. Η γενναιότητα της, καθώς και των υπολοίπων, είναι πρότυπο και πραγματικά τους καθιστά πρωταθλητές.”

Adam Lambert: “Είμαστε ευγνώμονες για όσους μάχονται κατά του Covid-19, για να είμαστε εμείς ασφαλείς, υγιείς και δυνατοί. Και αυτή την ευγνωμοσύνη θέλαμε να δείξουμε μέσα από το ‘You Are The Champions’.”

Δείτε το music video για το ‘You Are The Champions’, εδώ:

Βρείτε και ακούστε το ‘You Are The Champions’, εδώ:

https://queen.lnk.to/YouAreTheChampionsGREPR