Ράδιο Αρβύλα

Οι “Ράδιο Αρβύλα” αποφάσισαν να αναβάλλουν την προβολή της εκπομπής τους λόγω του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στα Τέμπη και ο Αντώνης Κανάκη θέλησε να κάνει ανακοίνωση μέσω του Facebook!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Όπως όλοι μας έτσι και ο παρουσιαστής, είναι συγκλονισμένος με όσα έχουν γίνει και στην ανάρτηση του “καρφώνει” τις κυβερνήσεις με μια και μόνο ατάκα!

“Είμαστε σοκαρισμένοι, στεναχωρημένοι και θυμωμένοι όπως όλη η Ελλάδα. Φυσικά, μας είναι αδύνατο να βγούμε στον αέρα τις ημέρες αυτές.
Από την καρδιά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας αυτού του εγκληματικού κράτους.”, έγραψε ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα! 


H τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει τους πάντες τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και όλοι θέλουν απαντήσεις και τη σωστή ανάληψη ευθυνών.

Ο Αντώνης Κανάκης θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εξηγήσει στους τηλεθεατές πως δε θα βρίσκεται στον αέρα η εκπομπή τις επόμενες μέρες και θέλησε με την ατάκα του “εγκληματικό κράτος” .

Όλοι περιμένουμε τις επόμενες ώρες γιατί αναμένεται να έχουμε εξελίξεις στο πολύνεκρο δυστύχημα καθώς αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός των νεκρών.

Οι γονείς των παιδιών που αγνοούνται βρίσκονται έξω από τα νοσοκομεία και περιμένουν με αγωνία να μάθουν τι συμβαίνει και που είναι τα παιδιά τους. Δυστυχώς, τα νέα από τις αρχές δεν είναι καθόλου ευχάριστα και ίσως μάθουμε για νέα θύματα αυτής της φονικής στιγμής που στιγματίζει την Ελλάδα.

Τσέκαρε και αυτά: