Ραφαέλα Χαραλάμπους

Νέα πρόσωπα μπήκαν στο GNTM 5 και μια από αυτές είναι η Ραφαέλα Χαραλάμπους η οποία δεν κατάφερε να μπει στο ριάλιτι μοντέλων από την πρώτη στιγμή, διότι οι κριτές επέλεξαν να βάλουν στο παιχνίδι άλλα κορίτσια.

Η μελαχρινή καλλονή μπήκε στο παιχνίδι με αέρα νικήτριας και αμέσως την έριξαν στα “βαθιά” γιατί έπεσε πάνω στα makeover. Σίγουρα, οι κοπέλες που τις είδαν, δε χάρηκαν πολύ αλλά αυτό αποφάσισε η παραγωγή και ο ανταγωνισμός αυξάνεται.

Ποια είναι η Ραφαέλα Χαραλάμπους 

  • Είναι ένα νέο κορίτσι το οποίο αγαπά πολύ τον κόσμο της μόδας
  • Λατρεύει τη γυμναστική
  • Έχει σπουδάσει νοσηλευτική
  • Έχει στεφθεί Μις Κύπρος το 2014 και το 2015 πήρε τον τίτλο Miss World Cyprus 2015
  • Μένει στη Λευκωσία
  • Έχει κάνει τολμηρές φωτογραφίσεις στο παρελθόν και σε μια από αυτές πόζαρε ολόγυμνη, με δυο τσάντες να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία.
  • Στο παρελθόν είχε ένα μικρό beef με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς κατά τη διάρκεια καλλιστείων ακούστηκε ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη να λέει πως έχει παχύνει η Ραφέλα και εκείνη θέλησε να του απαντήσει μέσω Facebook με τη φράση που έχει ακουστεί στην ταινία “Η Παριζιάνα” “Σούζη και τρως και ψεύδεσαι”.

Η Ραφαέλα ήταν ένα από τα πρόσωπα που προβλημάτισαν τους κριτές στα bootcamps καθώς θεώρησαν πως δεν έδειξε τη θέληση που χρειάζεται για να μπει στο σπίτι του GNTM. Ωστόσο, καθώς έκαναν τη  μικρή τους σύσκεψη όταν σημειωθήκαν ηχηρές αποχωρήσεις από το ριάλιτι, είδαν πως πρέπει να τη βάλουν στο σπίτι γιατί είναι πραγματικά πολύ όμορφη και θα μπορούσε να κάνει ακόμη πιο δυνατά πράγματα στο χώρο της μόδας.

Το μοντέλο από την Κύπρο θεωρείται ένα πολύ δυνατό χαρτί για το ριάλιτι μόδας καθώς είναι στο χώρο του μόντελινγκ και της τηλεόρασης τα τελευταία χρόνια και ξέρει πως γίνονται τα πράγματα.

Επομένως, θα δώσει στο ριάλιτι αυτό που χρειάζεται!

Τσέκαρε και αυτά : 

Love Island : Πότε είναι ο τελικός

Rihanna : Για ποια ταινία τραγουδά