Ραφαέλα Χαραλάμπους

Η Ραφαέλα Χαραλάμπους είναι πλέον ένα από τα μοντέλα που μπήκαν στο GNTM, καθώς υπήρξαν πολλές οικειοθελείς αποχωρήσεις και χρειάστηκε να βάλουν μέσα στο παιχνίδι, νέα κορίτσια τα οποία δε θα έφευγαν τόσο εύκολο.

Το μελαχρινό κορίτσι με τις εντυπωσιακές αναλογίες, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές από τις οντισιόνς του GNTM 5 αλλά δεν έδειξε την απαραίτητη πυγμή έτσι ώστε να μπει με την πρώτη φουρνιά των μοντέλων. Αλλά η τύχη της χαμογέλασε και έτσι, μπήκε την ημέρα των makeovers και άλλαξε η εμφάνιση της αφού οι experts επέλεξαν

H 30χρονη από την Κύπρο, είναι μια νέα γυναίκα που έχει ασχοληθεί τα τελευταία 10 χρόνια με το μόντελινγκ και έχει μεγάλη εμπειρία σε φωτογραφίσεις αλλά και στην πασαρέλα.

Μπορεί να εργάζεται ως νοσηλεύτρια, αλλά η μόδα και το μόντελινγκ είναι αυτά που της έχουν κλέψει την καρδιά και θέλει πολύ να ασχοληθεί ενεργά με αυτά

“Συνέχισε να προχωράς, όλα θα έλθουν στη ζωή σου την κατάλληλη στιγμή”, είναι το αγαπημένο της μότο και όπως φαίνεται βγήκε πραγματικότητα καθώς είναι πλέον στο GNTM.

Η Ραφαέλα είναι ένα μοντέλο που διαθέτει έναν εκρηκτικό λογαριασμό στο Instagram και οι εικόνες που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς θα μπορούσαν να τρελάνουν τον ανδρικό πληθυσμό.

Προέρχεται από μεγάλη οικογένεια, καθώς έχει τρία αδέρφια, ενώ μένει στη Λευκωσία με τον σύντροφο της.

Τσέκαρε την : 

Το μοντέλο έχει δηλώσει πως λατρεύει και τα ζώα ενώ θεωρεί πως είναι ιδιαίτερα δυναμική, ευαίσθητη, ξεροκέφαλη και οξύθυμη.

Είναι ένα από τα κορίτσια που έχει μπει στο σπίτι και αναμένεται να φτάσει πολύ ψηλά καθώς έχει όλα τα προσόντα έτσι ώστε να μπει στον μεγάλο τελικό!

Τσέκαρε και αυτά : 

Ασκήσεις προσώπου : Πώς να χρησιμοποιήσεις το roller

Adele : Το νέο της τραγούδι και βίντεο κλιπ