Ραφαήλ Καρυωτάκης

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης είναι ένα από τα πολύ ωραία αγόρια που θα συναντήσει κανείς στο Instagram και στο TikTok και όσοι τον είδαν να παίζει στη σειρά “Η Γη της Ελιάς” εντυπωσιάστηκαν με τις υποκριτικές του ικανότητες, καθώς δεν περίμενε κανείς πως θα μπορέσει να μεταπηδήσει από το βασίλειο του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης στη τηλεόραση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafael Kariotakis (@rafaelkas_)

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο νεαρός με τα καταγάλανα μάτια και το πολύ εντυπωσιακό παρουσιαστικό έχει ενθουσιάσει αγόρια και κορίτσια στα social media και θέλει να επεκτείνει τις γνώσεις του και να διεισδύσει ακόμη περισσότερο στο χώρο της υποκριτικής.

Ραφαήλ Καρυωτάκης – Βιογραφικό, Instagram, το “βασίλειο” στο ΤikTok,καταγωγή και η Γη της Ελιάς

Ο 26χρονος Ραφαήλ κατάγεται από την Κρήτη αλλά γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή και μένει στην Αθήνα. Είναι Παρθένος στο ζώδιο και έχει σπουδάσει επιμελητής πτήσεων αλλά δεν έχει καμία διάθεση να ασχοληθεί με αυτό το επάγγελμα διότι του έχουν κλέψει την καρδιά αλλά πράγματα.

Έχει ζήσει στο Μάντσεστερ για κάποια χρόνια και θεωρεί πως του ταιριάζει πολύ η κουλτούρα που έχει το μέρος αλλά το αγαπημένο του νησί είναι η Ιός. Είναι τρελός και παλαβός με τα βιβλία του Χάρι Πότερ ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ το κινητό του μιας και είναι στην ουρά η δουλειά του.

Ο λογαριασμός στο TikTok και το “βασίλειο”

Ο “βασιλιάς” του ελληνικού TikTok θα μπορούσε να είναι ο Ραφαήλ Καρυωτάκης και μετρά μέχρι στιγμής 1εκατομμύριο και 300χιλιάδες followers.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafael Kariotakis (@rafaelkas_)

Όπως έχει δηλώσει, ξεκίνησε να χρησιμοποιεί την εφαρμογή πριν από κάποια χρόνια στην Ελλάδα και μετά στην Αγγλία και έχει δημιουργήσει ένα μικρό στούντιο στο σπίτι του το οποίο τον βοηθά να κάνει ακόμη πιο ποιοτικά πράγματα.

Στο Instagram είναι επίσης πολύ δυνατός καθώς μετρά 83Κ followers και όσο περνούν οι μέρες ανεβαίνει!

H Γη της Ελιάς και ο Ανδρέας Γεωργίου

Ο νεαρός ηθοποιός και instagrammer-TikToker έχει δηλώσει πως με τον Ανδρέα Γεωργίου γνωρίστηκε μέσω social media και ο σκηνοθέτης και ηθοποιός του ζήτησε να του στείλει κάποια βίντεο, όπως και έγινε! Μετά έκαναν κάποιες συζητήσεις και ο ρόλος στη σειρά δεν άργησε να έρθει!

Τσέκαρε και αυτά: