Ρακί Μεζέ

Ο καλοφαγάς δε σημαίνει απαραίτητα κρέας και αυτό το αποδεικνύει περίτρανα ο Όμιλος Καστελόριζο με το πλέον αγαπημένο στέκι για καλό ψάρι, το Ρακί Μεζέ στην Καλλιθέα.

 

Επισκεφθήκαμε το νέο ανακαινισμένο και πλήρως ανανεωμένο χώρο στην Καλλιθέα επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 334 και πέρα από το γεγονός ότι νιώσαμε πως μεταφερθήκαμε κάπου έξω από την Αθήνα, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και τον νέο κατάλογο.

Ο Όμιλος Καστελόριζο και το Ρακί Μεζέ στην Καλλιθέα διατηρεί ζωντανή την ιστορία και την παράδοση, με safe πινελιές από το παρόν, αλλά και την ποιότητα που όλοι θα θέλαμε στα πιάτα μας.

 

Το Ρακί Μεζέ διατηρεί επίσης την ποιότητα στα ολόφρεσκα θαλασσινά, τα οποία “πάντρεψαν” με τις γεύσεις της ελληνικής παράδοποσης, το ρακοκάζανο και ιδού το αποτέλεσμα.

Ένας χώρος που καθημερινά επισκέπτονται δεκάδες άνθρωποι και έχει μετατραπεί σε αγαπημένο στέκι. Είναι τέτοια η ποικιλία φρέσκων προϊόντων που θα μπορούσε να πει κανείς πως το Ρακί Μεζέ αποτελεί το talk of the town στα νότια προάστια και για αυτό πάντα είναι φρόνιμο ένα τηλέφωνο για κράτηση πριν το επισκεφθούμε.

 

Ο κατάλογος είναι τόσο πλούσιος που θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να απολαύσετε όλα αυτά τα πιάτα και ακόμα περισσότερο καιρό για να συνειδητοποιήσετε πως αυτό που τρώτε είναι αλήθεια και δεν ονειρεύεστε.

 

Αυτό που σίγουρα θα σας προτείναμε εμείς ως citynow.gr και δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε είναι το αρωματικό Ριζότο με γαρίδες, τζίντζερ & μοσχολέμονο, το κριθαρώτο με γαρίδες (τρώγαμε και δεύτερο πιάτο άνετα) και φυσικά τη σαλάτα με ωμό παντζάρι που ήταν του ονείρου ακόμα και για εκείνους που δεν τρώνε το παντζάρι.