Ραμόνα Βλαντή

H Ραμόνα Βλαντή είναι μια νέα γυναίκα που ζει και αναπνέει για τη μόδα και μας το έχει αποδείξει πολλές φορές με τις εμφανίσεις της αλλά και με τις γνώσεις της. Και εμείς εκτιμούμε τέτοιους ανθρώπους!

Η Ραμόνα κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks» (δικαίως) και από τότε μας ενημερώνει για τις τάσεις, μας δίνει ιδέες για να αναπτύξουμε το προσωπικό μας στιλ ενώ στο Youtube και σε εκπομπές τη βλέπουμε να λέει την άποψη της για το στιλ των άλλων αλλά και για συμβουλές.

 

View this post on Instagram

 

Don’t trade your authenticity for approval! @vzoulias @pkondylatos

A post shared by Ramona Vladi (@ramonavladi) on


Τον τελευταίο καιρό ακούγεται πως η Ραμόνα Βλαντή θα μπορούσε να καθίσει στην κριτική επιτροπή του τρίτου κύκλου του «My Style Rocks» και στο άκουσμα και μόνο της φήμης ενθουσιαστήκαμε διότι θα ήταν ιδανική από πολλές απόψεις.

Εμείς θα σου πούμε τους λόγους για τους οποίους θα θέλαμε να τη δούμε στην κριτική επιτροπή και ας ελπίσουμε πως ο ΣΚΑΙ θα κάνει το θαύμα του!

#1.Είναι στυλάρα! Δημιουργεί outfits συνδυάζοντας vintage και σύγχρονα κομμάτια και δεν μπορείς να αντισταθείς σε αυτό. Η γυναίκα έχει φαντασία και η μόδα τι θέλει παιδιά;

#2.Ξέρει ακριβώς ποιος σχεδιαστής αντιγράφει ποιον και αυτή η ικανότητα είναι εντυπωσιακή. Με λίγα λόγια είναι διαβασμένη. A!Κάνει παρέα με τον Βασίλη Ζούλια και αυτό αυτόματα είναι respect!

#3.Πεθαίνουμε για την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και για τις ατάκες που «πετάει». Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε.

#4.Είναι πολύ όμορφη παρουσία και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό!

#5.Θεωρεί πως η μόδα είναι εξέλιξη και πάντα κάνει λόγο για το προσωπικό στιλ του καθενός. Δεν ακολουθεί τις νόρμες που επιβάλλει η εκάστοτε εποχή και αυτό την κάνει μοναδική!