Ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού είναι πάντα αγχωτικό και δυστυχώς ζούμε σε μια εποχή που θέλουμε να γίνονται όλα πολύ γρήγορα και ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι να δώσουμε σημασία στον άνθρωπο τον οποίο έχουμε απέναντι μας για να τον γνωρίσουμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Αν κατάφερες να βρεις ένα άτομο με το οποίο έγινε ένα μικρό κλικ και κανονίσατε να βγείτε, μπράβο γιατί σίγουρα θα είναι μια όμορφη ευκαιρία να ανακαλύψεις έναν άνθρωπο και να μάθεις νέα πράγματα! Και αν σου αρέσει να συνεχίσετε μια ωραία επαφή η οποία δεν ξέρεις που μπορείς να οδηγήσει.

 

Το πρόσωπο με το οποίο θα βγεις πιθανότατα ραντεβού να σου αρέσει πολύ, και αν θέλεις να πετύχεις και μια δεύτερη συνάντηση μαζί του, τότε μπορείς να θυμηθείς δυο old school τρόπους που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν!

#1.Ταπεινότητα 

Είναι μια “πρακτική” η οποία τείνει να χαθεί τα τελευταία χρόνια διότι όλοι πιστεύουν πως τα ξέρουν όλα και πως είναι οι καλύτεροι όλων! Είναι ένα χαρακτηριστικό το οποίο σπανίζει και όταν κάποιος το ανακαλύψει σε έναν άνθρωπο δεν τον αφήνει εύκολα!

#2.Ευγένεια 

Είναι πολύ σημαντική και δεν πρέπει να την ξεχνάς ποτέ! Ένας ευγενικός άνθρωπος πάντα γίνεται πιο αρεστός και ειδικά όταν κάποιος θέλει να έρθει πιο κοντά σου εκτιμά πολύ αυτό το χαρακτηριστικό!

Τσέκαρε και αυτά: