Ραντεβού

Μια γυναίκα αποφάσισε να βρει δικαιοσύνη καθώς ο άνδρας με τον οποίο είχε κανονίσει ένα απλό και γλυκό ραντεβού, αποφάσισε να τη στήσει.

 

Σύμφωνα με το UNILAD, η Κουασοντάε Σόρτ μηνύει τον Ρίτσαρντ Τζόρνταν για 10.000 δολάρια γιατί της προκάλεσε “συναισθηματικό στρες” καθώς δεν εμφανίστηκε στο μέρος που είχαν κανονίσει.

Η Σορτ είχε καταθέσει μήνυση το 2020 λέγοντας πως δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού τους και πως την παράτησε την ημέρα των γενεθλίων της μητέρας της, η οποία είχε φύγει από τη ζωή. Και πιστεύει πως ο Τζόρνταν το έκανε επίτηδες για να την πληγώσει.

Η υπόθεση εκδικάστηκε μέσω Zoom και όπως φάνηκε η γυναίκα ήρθε σε αντιπαράθεση με τον δικαστή. Ο άνδρας που την παράτησε είπε στον δικαστή πως η υπόθεση είναι χάσιμο χρόνου και πως δεν θα έπρεπε καν να εκδικαστεί ενώ ο δικαστής του είπε πως αν πιστεύει αυτό το πράγμα θα πρέπει να καταθέσει και το ανάλογο αίτημα.

Η Σορτ είπε στο δικαστήριο πως ο άνδρας αυτός λέει ψέμματα καθώς ισχυρίζεται πως δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο και πως ακύρωσε το ραντεβού  και ο δικαστής της είπε πως θα πρέπει να προσέχει τι λέει γιατί τον κατηγορεί για ένα σοβαρό αδίκημα.

Ο δικαστής είπε παράλληλα πως η συγκεκριμένη υπόθεση θα πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο δικαστήριο και πως δεν είναι αυτός που θα αναλάβει με τέτοια υπόθεση γιατί δεν είναι αυτή η δουλειά του! Έτσι, λοιπόν, η υπόθεση τρέχει ακόμη και περιμένει η γυναίκα να δει τι θα συμβεί!

Τσέκαρε και αυτό : Δόντια: Δωρεάν οδοντιατρικές υπηρεσίες για παιδιά 6-14 ετών