Ράπερ Θεσσαλονίκη

Ράπερ Θεσσαλονίκη: Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι θεωρούν πως πρέπει να μουν στη διαδικασία να «καταστρέψουν» τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου και μέσω των social media αποφασίζουν διασύρουν κόσμο χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες που μπορεί να επιφέρουν στη ζωή τους.

Ο ράπερ Lamanif, με ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μιλήσει για ένα ροζ βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και εξήγησε πως πρόκειται για μια πολύ σκοτεινή στιγμή στη ζωή του όπου είχε μπλέξει και καθώς μιλούσε, ανέφερε πως θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του για δεν μπορεί να διαχειριστεί τον διασυρμό που έχει υποστεί.

Αφού το βίντεο αναρτήθηκε, ο ράπερ εξαφανίστηκε και καθώς περνούσαν οι ώρες, δεν είχε δώσει σημεία ζωής με αποτέλεσμα να βρεθούν δικά του πρόσωπα στο αστυνομικό τμήμα με σκοπό να δηλώσουν την εξαφάνιση του. Και ακόμη αναζητείται…(Ράπερ Θεσσαλονίκη)

Πολλοί ράπερς βγήκαν στα social media τους και ξεκίνησαν να κράζουν, λέγοντας πως πρόκειται για ένα κόλπο το οποίο έχει στήσει με σκοπό να προωθήσει το νέο του track αλλά τι σημασία έχει μωρέ; Ας πάει και στον Θεό από views!

Το ζήτημα στην προκειμένη είναι άλλο! Ένας ακόμη άνθρωπος διασύρεται στα social media επειδή είχε ερωτικές περιπέτειες, οι οποίες και καλά δεν είναι political correct και συνάδουν με τον τρόπο που κάνουν άλλοι άνθρωποι τσαχπινιές. Κάποιοι αποφάσισαν για μια ακόμη φορά να το παίξουν δικαστές και να κρίνουν την ερωτική ζωή κάποιου ανθρώπου, χωρίς να ξέρουν γιατί συνέβησαν κάποια πράγματα… Γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να διαχειριστούν τις καταστάσεις σαν ώριμοι άνθρωποι και προτιμούν να σπάσουν πλάκα με την ψυχολογία και τον διασυρμό.

Ας ελπίσουμε ότι όντως πρόκειται για κάποιο διαφημιστικό κόλπο, και πως ο άνθρωπος αυτός δε θα κάνει κακό στον εαυτό διότι είναι ένα ακόμη καρφί στο διαδιικτυακό bullying το οποίο δεν πρόκειται να βγει εύκολα.