Ράπερ Θεσσαλονίκη

Ράπερ Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε μετά από 5 μέρες ο ράπερ Lamaniff ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την περιοχή Ραντάρ στην Άνω Περαία της Θεσσαλονίκης.

Ο Lamanif είχε αναρτήσει ένα βίντεο στο Instagram όπου αναφερόταν στους ανθρώπους οι οποίοι αποφάσισαν να αναρτήσουν στο διαδίκτυο προσωπικές του στιγμές χωρίς τη συναίνεση του και δήλωνε πως θα δώσει τέλος στη ζωή του γιατί δεν μπορούσε να διαχειριστεί τον διασυρμό που υπέστη.

Ο ράπερ μετά την ανάρτηση του βίντεο εξαφανίστηκε από το σπίτι του φίλου του, όπου και βρισκόταν, και οι Αρχές αλλά και η οικογένεια του κινητοποιήθηκαν έτσι ώστε να τον βρουν. Μαζί και ο κόσμος.

Για μια ακόμη φορά, η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, κατάφερε να δώσει ακόμη περισσότερο φως στην υπόθεση καθώς ο κόσμος που κινητοποιήθηκε έδωσε σημαντικές πληροφορίες.(Ράπερ Θεσσαλονίκη)

Ο ράπερ εντοπίστηκε στις 3 τα ξημερώματα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και βρίσκεται στο νοσοκομείο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ενώ αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του η μητέρα του η οποία φτάνει στην Ελλάδα από τη Γερμανία.

O Lamanif αποφάσισε να εξαφανιστεί μετά από αναρτήσεις που έγινα viral στο διαδίκτυο, οι οποίες τον έδειχναν σε ερωτικές πράξεις και δυστυχώς προκάλεσαν τέτοια ψυχολογική κατάρρευση με αποτέλεσμα να τον κάνουν να θέλει να προβεί σε μια πράξη καταστροφική! Ο κόσμος αλλά και γνωστές προσωπικότητες του Instagram όπως η Soula Glamorous και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης κινητοποίησαν τον κόσμο έτσι ώστε να σταματήσει ο διασυρμός του καλλιτέχνη.

Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και ότι ο ράπερ θα μπορέσει να ανακάμψει από όλα αυτό που έχει συμβεί και να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά του, γιατί δεν πρέπει να βάζει κανείς φρένο στα όνειρα του επειδή κάποιοι θέλησαν να προβούν σε ενέργειες οι οποίες μόνο ντροπή θα έπρεπε να τους κάνουν να νιώσουν.