Στα νέα δεδομένα της μουσικής σκηνής, είναι σχεδόν απίθανο ένα album να είναι κάτι περισσότερο από μία συλλογή τραγουδιών που θα γεμίσει μία ακόμη playlist. Αλλά με το ‘Saturno’, ο Rauw Alejandro ήθελε να δημιουργήσει ένα album που θα αποτελεί εμπειρία για τον ακροατή και θα ακούγεται από την αρχή ως το τέλος.

“Ήθελα οι θαυμαστές μου να ταξιδέψουν μέσα από το μυαλό μου, τα συναισθήματά μου και τους ήχους που με ενέπνευσαν να συνθέσω την νέα αυτή δουλειά”, λέει ο Πουέρτο Ρικανός τραγουδιστής και δημιουργός. “Αυτό το album αφηγείται μια ιστορία που έχει αρχή και τέλος”.

ad

Από την έναρξη του, ο ξεχωριστός ήχος του album συνδυάζεται με εκπληκτικές hip-hop πινελιές σα να έχει σκοπό να μας πάει στα parties που γινόντουσαν παλιά στο Bronx . “Για μένα αυτό το album είναι μία συλλογή από μουσικές που με διαμόρφωσαν ως καλλιτέχνη. Από hip-hop, μέχρι freestyle και φυσικά την reggaeton. Αυτά είναι τα στοιχεία που με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα”, λέει ο Rauw.

Τσέκαρε το και εδώ! 

Πέρα από την συνεχή δοκιμή νέων ειδών που διαμορφώνει την μουσική του σε ένα είδος που είναι γνωστό ως urbano, ο Rauw έχει βάλει το χέρι του στην παραγωγή και των 18 τραγουδιών, ώστε να βεβαιωθεί πως το όραμά του θα πάρει ζωή.

Μέχρι και ο τίτλος του album έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνον. Όταν ήταν μικρός ο Alejandro, άκουγε την μητέρα του να του λέει πως είναι από άλλο πλανήτη. “Πίστευα την μητέρα μου, επειδή ήξερα μέσα μου πως έχω έρθει από άλλο πλανήτη. Κι έτσι ονόμασα το album ‘Saturno’”, είπε ο Rauw για το 3ο studio album του.

Με τα ήδη επιτυχημένα singles “Punto 40” με τον Baby Rasta, “Lokera” και “Dime Quién????” από το ‘Saturno’, το μόνο σίγουρο είναι πως η επιτυχία του θα τον εκτοξεύσει εκτός πλανήτη.

Μια μουσική εμπειρία που όμοια της δεν βλέπουμε συχνά. Οπότε, καθίστε, προσδεθείτε και αφήστε τον El Zorro να σας ταξιδέψει σε πρωτόγνωρους κόσμους.

Από το πρώτο του κι’ όλας album, ‘Afrodisíaco’ το 2020, ο Rauw έκανε μεγάλες επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένων χρυσών δίσκων, υποψηφιότητες για βραβεία GRAMMΥ και δισεκατομμύρια streams. Με την κυκλοφορία του ‘Saturno’, ο Rauw σύντομα θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με μία νέα περιοδεία για τους θαυμαστές του.

Τσέκαρε και αυτά :

Περίεργα : Τη συνέλαβαν γιατί έφαγε σούπα από νυχτερίδα

Μπιγκ Μπεν : Ήχησε ξανά η καμπάνα του