Ρέινα Βενέτη

H Ρέινα Βενέτη μπορεί να μας συστήθηκε μέσω του “My Style Rocks” και να μας δειχνει καθημερινά το δικό της στιλ για διάφορα concepts αλλά στο παρελθόν την έχουμε δει σε γνωστό τηλεπαιχνίδι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η επιχειρηματίας είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε ένα από τα πιο γνώση τηλεπαιχνίδια που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση και πρέπει να πούμε πως παραμένει ίδια και απαράλλαχτη αφού και εκεί ήταν το ίδιο εντυπωσιακή και με πλούσια τα “ελέη”.

Η Ρέινα Βενέτη είχε εμφανιστεί στο τηλεπαιχνίδι “Deal” και κατάφερε να φύγει από αυτό ανοίγοντας ένα κουτί το οποίο περιείχε… 0 ευρώ!

H Ρέινα η οποία συμμετέχει στο “My Style Rocks” ειχε βρεθει στο παιχνίδι που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος αλλά δεν κατάφερε να βγάλει κάποιο ποσό και δε δέχτηκε τις προτάσεις του τραπεζίτη με αποτέλεσμα να ρισκάρει! Αλλά το ρίσκο δεν της βγήκε σε καλό!

Το My Style Rocks και οι κόντρες

Η Ρέινα είναι ένα από τα δυνατά κορίτσια του ριάλιτι μόδας που παρουσιάζει ο ΣΚΑΙ και πολλές φορές έχει εντυπωσιάσει τους κριτές με τις εμφανίσεις της. Ωστόσο, συμπαίκτριες της όπως είναι η Emilia Vodos και η Βασιλική Λιγνού την έχουν κατηγορήσει πως χρησιμοποιεί στιλίτσα για να φέρει τα ντυσίματα που κάνει στο πλατό και εκείνη έχει αντιδράσει έντονα αλλά πάντα προσπαθεί να ειναι ευγενική και να μη φωνάζει!

Είναι μια πολύ σέξι γυναίκα η οποία θέλει να αναδεικνύει τα προσόντα της αλλά προσπαθεί να δείξει πως είναι και σικ αλλά και σοφιστικές παράλληλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rᴇɪɴᴀ 🏹 (@nuevereina)

Έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ντόρο γύρω από το όνομα της και σε κάθε της εμφάνιση της δεν παίρνει πάντα θετικές κριτικές από τα κορίτσια αλλά δεν τη νοιάζει και ιδιαίτερα αφού η μόνη γνώμη που την απασχολεί είναι αυτή των κριτών, τους οποίους ακούει με αρκετή προσοχή!

Τσέκαρε και αυτά: