Ρέινα Βενέτη

H Ρέινα Βενέτη ήταν ένα από τα κορίτσια που περπάτησαν μέσα το πλατό του My Style Rocks και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά η Emilia Vodos δεν πείστηκε καθόλου με το look που είδε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η παίκτρια φόρεσε μια πολύ κοντή φούστα που αναδείκνυε τα πόδια της, ένα σακάκι και ένα μπλουζάκι σε παστέλ χρώματα και όταν έφτασε η στιγμή να την κρίνει η συμπαίκτρια της με την οποία έχουν πάντα κόντρα, ακούστηκαν βαριά πράγματα.

Η Emilia Vodos αποκάλεσε τη συμπαίκτρια της “δεύτερη” σε θέμα χαρακτήρα και δεν ήθελε να την κρίνει διότι δεν της αρέσει τίποτα από αυτά που φόρεσε η Ρέινα.

H Ρέινα Βενέτη αποφάσισε να μη δώσει σημασία σε όσα είπε η συμπαίκτρια της και εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές με πολύ χαλαρή διάθεση και έτοιμη να ακούσει όλα αυτά που είχαν να της πουν.

Η παίκτρια άκουσε όσα της είπαν οι κριτές και οι απόψεις τους δεν ήταν αρνητικές και της έδωσαν βαθμούς που την ικανοποίησαν καθώς πιστεύει πως εκείνοι ξέρουν καλύτερα και δεν έχουν κάποιο όφελος σε σχέση με κάποιες συμπαίκτριες της που βάζουν χαμηλές βαθμολογίες.

Τσέκαρε και αυτά: