Ρέινα Βενέτη

H Ρέινα Βενέτη είναι μια πολύ λαμπερή παρουσία στο χώρο του Ιnstagram και οι εικόνες που έχει αναρτήσει φανερώνουν μια γυναίκα η οποία λατρεύει την περιποίηση και ξέρει πολύ καλά πώς να αναδείξει τα χαρακτηριστικά της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Η Ρένια αποφάσισε να συμμετάσχει στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, “My Style Rocks” και θέλει και αυτή με τη σειρά της να δείξει πώς διαθέτει αρκετό στιλ έτσι ώστε να αποτελέσει πηγή έπμνευσης για τις τηλεθάτριες που θα παρακολουθήσουν το πρόγραμμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rᴇɪɴᴀ 🏹 (@nuevereina)

H 35χρονη μένει στην περιοχή της Γλυφάδας και από μικρή ηλικία είχε αποφασίσει να ασχοληθεί με τη μόδα καθώς η αγάπη της είναι μεγάλη για αυτή. Θυμάται από μικρή ηλικία να φορά τα ρούχα της μαμάς της και να κάνει βόλτες μέσα στο σπίτι της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rᴇɪɴᴀ 🏹 (@nuevereina)

Η Ρέινα Βενέτη είναι επιχειρηματίας και είχε στο παρελθόν δυο μαγαζιά στη Μύκονο όπου δραστηριοποιούταν αρκετά. Ο μεγάλος της στόχος είναι να ανοίξει ξανά ένα μαγαζί ξανά στη Μύκονο.

Το Instagram της είναι άκρως εντυπωσιακό καθώς είναι μια πολύ σέξι γυναίκα και δε φοβάται να δείξει πόσο θηλυκή είναι.

Τα social media για εκείνη είναι ένας χώρος ο οποίος μπορεί να βλάψει τη μόδα καθώς πολλά είναι τα κορίτσια τα οποία αντιγράφουν τα μοντέλα του Instagram και δεν έχουν τη δική τους ταυτότητα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rᴇɪɴᴀ 🏹 (@nuevereina)

Η Ρέινα μπορεί να είναι μόλις 35 ετών αλλά έχει ήδη δυο κορούλες τις οποίες λατρεύει και δε θα άλλαζε με τίποτα στον κόσμο τη μητρότητα.

Το Instagram και η Στικούδη

Η Ρέινα διαθέτει έναν πολύ εντυπωσιακό λογαριασμό στο Insta και μέσω αυτού βλέπουμε πώς ο τρόπος που βάφεται είναι εξαιρετικός.

Το ντύσιμο της είναι ιδιαίτερο και ταιριάζει πολύ στον χαρακτήρα της ενώ τη βλέπουμε να ποζάρει και στο πλευρό της παλιάς παρουσιάστριας του “Μy Style Rocks” , Κατερίνα Στικούδη.

Τσέκαρε και αυτά :