Ρέινα Βενέτη

Η Ρέινα Βενέτη είναι μια από τις 9 πρώτες διαγωνιζόμενες που εμφανίζονται στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ,”My Style rocks” και θέλει και εκείνη με τη σειρά της να “μιλήσει” μέσα από το στιλ της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Είναι μια γυναίκα που πιστεύει πώς οι σημερινές γυναίκες έχουν στιλ αλλά δεν έχουν ταυτότητα και δηλώνει έτοιμη να “διδάξει” μόδα σε όλες όσες θα την παρακολουθήσουν.

Το βιογραφικό και η καταγωγή της Ρέινας Βενέτη

Είναι 35 ετών και μένε στην περιοχή της Γλυφάδας. Από μικρή ηλικία είχε ιδιαίτερη αδυναμία στη μόδα και θυμάται τον εαυτό της να φορά τα ρούχα της μαμάς της και να κάνει πασαρέλα στο σπίτι της.

Είναι επιχειρηματίας και στο παρελθόν διατηρούσε δυο μαγαζιά στο νησί της Μυκόνου! Στόχος της είναι να επιστρέψει στο νησί των Ανέμων και να ανοίξει ξανά ένα μαγαζί με ρούχα.

Πιστεύει πώς υπάρχει ζήλια μεταξύ των γυναικών και δηλώνει πώς θα είναι καλή με τις συμπαίκτριες της, εφόσον είναι και αυτές σωστές απέναντι της.

Της αρέσει ο ανταγωνισμός και δεν έχει πρόβλημα με την κριτική εφόσον υπάρχει αιτιολογία.

Σύμφωνα με τη Ρέινα Βενέτη, τα social media έχουν καταφέρει να χαλάσουν την εικόνα των γυναικών τα τελευταία χρόνια καθόλες αντιγράφουν αυτά που βλέπουν!

Πιστεύει πως έχει γεννηθεί με στρατηγική και πως θα εξοντώσει τις συμπαίκτριες της! Θέλει να νικήσει το παιχνίδι και είναι έτοιμη για όλα.

Tα δυο παιδιά και η Μύκονος

Έχει δυο κόρες τις οποίες λατρεύει ενώ επιχειρηματικά δραστηριοποιούταν στη Μύκονο αλλά πλέον έχει κλείσει τις επιχειρήσεις της.

Θέλει να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι μόδας και ευελπιστεί να ξεκινήσει μια νέα επιχείρηση στη Μύκονο.

Περιμένουμε να δούμε τις δικές της στιλιστικής προτάσεις καθώς αναμένεται να δείξει πράγματα τα οποία δε βλέπουμε στο Instagram και ίσως οι εικόνες της δώσουν έμπνευση.

Τσέκαρε και αυτά: