Ρεκόρ Γκίνες

Καταρρίφθηκε το ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερο πίνακα φτιαγμένο από μπαχαρικά αοό μια καλλιτέχνιδα που κατάγεται από τον Καναδά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Η Πρέθι Βιτζέι έφτιαξε μια τεράστια πεταλούδα από κουρκουμά, γαρύφαλλο και πάπρικα σε μια επιφάνεια 84 τ.μ. και κατάφερε να πάρει το ρεκόρ.

Η καλλιτέχνιδα από το Σάρεϊ χρησιμοποίησε τα μπαχαρικά και δημιούργησε μια πεταλούδα. Οι ειδικοί του ρεκόρ Γκίνες επιβεβαιώνουν πως πρόκειται για τον πιο μεγάλο πίνακα από μπαχαρικά και της χάρισαν μια θέση.

Πρόκειται για μια γυναίκα η οποία είναι αυτοδίδακτη και υπήρξε στο παρελθόν μηχανικός λογισμικού.

Όπως εξήγησε, προτιμά να δημιουργεί έργα με φυσικά υλικά. «Μου αρέσει να χρησιμοποιώ καφέ» είπε η Vijay στο CTV News. «Τότε ξαφνικά μου ήρθε η ιδέα να δημιουργήσω με μπαχαρικά όπως ο κουρκουμάς, η πάπρικα, που έχουν ζωηρά χρώματα».

Ο πίνακας της έχει γίνει viral και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακός ενώ η καλλιτέχνιδα επιλέγει να δημιουργεί έργα τα οποία πουλά μέσω των social media.

Η καλλιτέχνιδα θέλει να δείξε με τα έργα της πως μπορεί να πετύχει πολύ ιδιαίτερα πράγματα και από ότι φαίνεται τα κατάφερε μια χαρά και μπράβο της!

Τσέκαρε και αυτά: