Ρεκόρ Γκίνες

To Ρεκόρ Γκίνες είναι για πολλούς ένας τρόπος για να μπορέσουν να γίνουν ακόμη πιο γνωστοί και να καταφέρουν να δείξουν στον κόσμο τις τρομερές τους ικανότητες! Και μια νέα κατάκτηση μόλοι έγινε γνωστή από τους ανθρώπους που διαχειρίζονται το βιβλίο των μεγάλων επιτυχιών.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο γνωστός καλλιτέχνης The Weeknd είναι σύμφωνα με το Guiness World Record ο δημοφιλέστερος μουσικός στον κόσμο και μετρά περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες στο Spotify.

O Abel Tesfaye -αυτό ειναι το πραγματικό του όνομα – έχει καταφέρει να κατακτήσει δυο ρεκόρ Γκίνες μέσα στον μήνα Μάρτιο καθώς έχει καταγράψει ρεκόρ στους χρήστες που έκαναν εγγραφή στη μουσική πλατφόρμα και είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που έπιασε τους 100 εκατομμύρια χρήστες.

Ο The Weeknd έχει κατακτήσει και το 2016 ένα ρεκόρ καθώς κατάφεε να βρίσκεται στο Top 10 του «Billboard’s Hot 100» για πολλές εβδομάδες συνεχόμενα αφού τα τραγούδια του είναι πολύ αγαπητά!

Ο καλλιτέχνης έχει καταφέρει να δημιουργήσει απίστευτες κομματάρες οι οποίες ακούγονται παντού ενώ οι εικόνες που είδαμε από το SUPER BOWL όπου έχει αναλάβει πριν από κάποια χρόνια δεν έχουν φύγει ακόμη από τη μνήμη μας αφού ήταν εκπληκτικός!

Τσέκαρε και αυτά: