Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Σε προεκλογικούς ρυθμούς “χορεύει” η Τουρκία καθώς το 2023 αναμένεται να πραγματοποιηθούν οι εθνικές εκλογές και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να κάνει διάφορα πράγματα για να ενισχύσει το εθνικό “συναίσθημα” μπας και ανέβει η δημοτικότητα του και καταφέρει να εκλεγεί ξανά πρόεδρος της χώρας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Τούρκος πρόεδρος, ο οποίος έχει καταφέρει να προκαλέσει κάποια… νεύρα τους τελευταίους μήνες διότι δε σταματά αν εξαπολύει απειλές κατά της Ελλάδας, έδωσε το παρών στην προεκλογική συγκέντρωση που οργανώθηκε στο γήπεδο της Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, και οι οπαδοί του αρχηγού του ΑΚΡ θέλησαν να του αφιερώσουν ένα ερωτικό τραγούδι.

To τραγούδι το οποίο αφιέρωσαν οι οπαδοί στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανήκε στον καλλιτέχνη, Αλί Τουφλάν Κιράτς και λέγεται “Endamın Yeter”.

“Η μορφή σου είναι αρκετή” τραγούδησαν και στους στίχους αναφέρεται πως τα μάτια αρκετά, το ανάστημα αρκεί και πώς η καρδιά δε θα εγκαταλείψει.

“Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει, μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα”, αναφέρεται σε ένα σημείο στο τραγούδι!

Βέβαια, να πούμε πώς αυτή μια μερίδα των Τούρκων που τραγουδά ερωτικά κομμάτια στον πρόεδρο τους καθώς υπάρχει και μεγάλη μερίδα του κόσμου που δεν αντέχει άλλο να τον βλέπει να βρίσκεται στην εξουσία και δε συμφωνεί καθόλου με τις πρακτικές που ακολουθεί και τον τρόπο που χειρίζεται τις διπλωματικές επαφές με τη Δύση.
Tσέκαρε και αυτά :

Ζυγός 2023: Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη για το 2023

Κιμ Καρντάσιαν : Μίλησε για το “σκάνδαλο” Balenciaga