Ρεβεγιόν

Το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και το πρωτοχρονιάτικο πρέπει να είναι στα καλύτερα τους “φέτος”. Και τα τραπέζια μας θα γεμίσουν με λαχταριστά πιάτα τα οποία θα περιέχουν συνταγές που όλοι αγαπήσαμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μπορεί να είσαι σε μια φάση που δε θέλεις να χαλάσεις πολλά χρήματα για να διακοσμήσεις το χριστουγεννιάτικο τραπέζι αλλά να θέλεις να δείξεις πώς έχεις στιλ και δημιουργικότητα. Επομένως, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τις diy ικανότητες σου και να μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς εκτός “κουτιού’.

Τρεις τρόποι για να αναβαθμίσεις τη διακόσμηση του τραπεζιού

Χρυσά κουτάλια και πιρούνια 

Το χρυσό είναι ένα χρώμα το οποίο “παίζει” πολύ στις γιορτές! Και μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου σετ με ένα απλό σπρέι! Πάρε τα κουτάλια και τα πιρούνια που δε χρειάζεσαι, ψέκασε τα με χρυσό σπρέι και είναι έτοιμα! βέβαια, μην κάνεις τη διαδικασία την ημέρα του ρεβεγιόν αλλά 2-3 μέρες πριν για να είσαι safe!

Γυάλα με στολίδια 

Μπορείς να πάρεις μια τεράστια γυάλα διαφανή και να τη γεμίσεις με μπαλάκια του γκολφ τα οποία θα έχεις χρωματίσει με χρυσό σπρέι ή ασημί! Μάλιστα, μπορείς να ρίξεις μέσα και φωτάκια!

Δημιούργησε οριγκάμι με τις χαρτοπετσέτες 

Το οριγκάμι είναι μια τεχνική η οποία μπορεί να σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις την  διακόσμηση σου! Υπάρχουν πολλά βίντεο στο Youtube τα οποία θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις αυτό που θέλεις! Τοποθέτησε τις πάνω στα πιάτα και θα φαίνονται τέλεια!

Τσέκαρε και αυτά :

Ιδέες για μανικιούρ : Η πρόταση για κοντά νύχια

Survivor All Star : Ποιοι πέρασαν από τα εργομετρικά τεστ