Ρία Κολοβού

Η Ρία Κολοβού είναι ένα από τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στο Survivor All Star καθώς δεν ήταν στις ομάδες που μπήκαν από το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης και αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συμμετοχή της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To κορίτσι με τα ξανθά μαλλιά και το εντυπωσιακό κορμί συμμετείχε στο Survivor Τουρκία-Ελλάδα” και κατάφερε να φτάσει σε ένα πολύ ικανοποιητικό σημείο αλλά δε σήκωσε την κούπα!

Το βιογραφικό της Ρίας Κολοβού

H 33χρονη Ρία μένα μόνιμα στη Μύκονο αλλά κατάγεται από την Έδεσσα. Έχει σπουδάσει στη γυμναστική ακαδημία της Θεσσαλονίκης αλλά έχει μεγάλη αδυναμία στη μόδα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ria Kolovou (@ria_kolovou)

Δημιούργησε ένα κατάστημα ρούχων πριν από κάποια χρόνια στη Μύκονο και λατρεύει τα ρούχα και τις αναρτήσεις στο Instagram όπου κάνει τις στιλιστικές της προτάσεις

Η Ρία είχε δηλώσει στο παρελθόν πως έχει θέμα με την καθαριότητα και πέρασε δύσκολα στο ριάλιτι επιβίωσης με αυτό το ζήτημα! Και σίγουρα θα την ταλαιπωρήσει και αυτή τη φορά.

Τα τρία χαρακτηριστικά της Ρίας :

  1. Κοινωνική
  2. Εγωίστρια
  3. Δραστήρια

H Mύκονος και το εντυπωσιακό Instagram

H Ρία Κολοβού έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί της Μυκόνου και αποφάσισε πριν από κάποια χρόνια να ανοίξει μια μπουτίκ με ιδιαίτερα ρούχα. Μάλιστα, αποφάσισε να μείνει στο νησί και αγαπά πολύ τον τόπο αυτό.

Στο λογαριασμό που διαθέτει στο Instagram, αναρτά διαρκώς εικόνες από διάφορες στιγμές της στο νησί των Ανέμων και τα ρούχα τα οποία έχει στο κατάστημα της.

Είναι μια γυναίκα που έχει αποδείξει στο παρελθόν πως δεν έχει κόμπλεξ και της αρέσει η περιπέτεια αλλά και η καλοπέραση αφού έχει δηλώσει πως θέλει να είναι όμορφη η ζωή της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ria Kolovou (@ria_kolovou)

Λίγο πριν μπει στο Survivor All Star είχε δηλώσει πως δεν ξέρει πως θα είναι οι συνθήκες στο ριάλιτι επιβίωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ria Kolovou (@ria_kolovou)

Θα μάθουμε σύντομα πως θα της φανεί η νέα περιπέτεια!

Τσέκαρε και αυτά :