Rihanna

Μία αυτοβιογραφία αλλά με φωτογραφίες δώρισε φέτος η Ριάνα στα εκατομμύρια των θαυμαστών της. Ακούγεται ψωνίστικο λίγο; Εντάξει εάν δεν το κάνει εκείνη ποιος θα το κάνει; Εμείς;

Άλλωστε όπως δήλωσε η ίδια στο WWD κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο Solomon R. Guggenheim, για την έκδοση του «Rihanna» από τον εκδοτικό οίκο Phaidon, δεν έχει χρόνο για απομνημονεύματα.

Ευτυχώς λέμε εμείς και ας αρκεστούμε στο υπέροχο φωτογραφικό αυτοβιογραφικό άλμπουμ.

Στην έκδοση αυτή περιλαμβάνονται όλες οι φωτογραφίες που δείχνουν την πορεία της από την εποχή που έκανε τα μαγικά της πάνω στη σκηνή στα Μπαρμπέιντος μέχρι τη συνέχεια με τα άλμπουμ της να εκτοξεύονται στα charts αλλά και τα επόμενα βήματά της στο χώρο των καλλυντικών και της μόδας.

Η Ριάνα συνεργάστηκε με τους Haas Brothers για κάποια περιορισμένης κυκλοφορίας «αναλόγια» της έκδοσης: το «Rihanna: Luxury Supreme» έρχεται με ένα χρυσό αναλόγιο «Drippy and the Brain», υπογεγραμμένο από τους σχεδιαστές και την ίδια (κοστίζει 5.500 δολάρια).

Υπάρχει βέβαια και η απλή έκδοση που κοστίζει 150 δολάρια.

Ριάνα

Φυσικά υπήρχε και μία άλλη έκδοση που λυπάμαι την χάσατε γιατί είναι sold out. Λέγεται «Rihanna: Ultra Luxury Supreme» με την Ριάνα να κάθεται πάνω στο μαρμάρινο βάθρο «Stoner» των Haas Brothers. Αυτή η έκδοση κόστιζε 75.000 δολάρια και ξέρω πως θα θέλατε να τρέξετε αλλά εξαντλήθηκε δυστυχώς.