Rihanna

Η Rihanna κατάφερε να ξεσηκώσει όλη την Αμερική όταν εμφανίστηκε στο ημίχρονο του Super Bowl όπου και έδειξε σε όλους τη φουσκωμένη κοιλίτσα της! Αμέσως πήραν “φωτιά” τα sites και εκείνη χάρισε απίστευτα χορευτικά στον κόσμο τα οποία έγιναν viral.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια και ο γνωστός παραγωγός και μέντορας της, Jay-Z αποφάσισαν να κάνουν μια πολύ γλυκιά κίνηση καθώς είδαν ένα βίντεο όπου γιαγιάδες σε γηροκομείο στο Κεντάκι έκαναν αναπαράσταση του περίφημου χορευτικού του “Rude Boy” , το οποίο έγινε viral!

Οι δυο καλλιτέχνες έστειλαν λουλούδια σε αυτά τα ζωηρά κορίτσια που ζουν στο Arcadia Senior Living Bowling Green και η χαρά τους ήταν τεράστια!

Το βίντεο έχουν δει περισσότεροι από 30εκ. χρήστες του TikTok και δεν αποκλείεται να δούμε νέα χορευτικά από αυτές τις κυρίες οι οποίες είναι σούπερ χαριτωμένες.

Η Rihanna ενθουσιάστηκε με τις κυρίες και δεν μπορούσε να σταματά να κοιτάζει το βίντεο, σύμφωνα με ανθρώπους του κύκλου της.

Η τραγουδίστρια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον ASAP Rocky και κάνει πράγματα για τον εαυτό της!

Tσέκαρε και αυτά: