Η Rihanna είναι η γυναίκα η οποία έχει αναλάβει να διασκεδάσει τον κόσμο στο ημίχρονο του Super bowl και θέλησε να τιμήσει τη συμμετοχή της στο μεγάλο event που λατρεύουν οι Αμερικάνοι κάθε χρόνο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

ad

Η τραγουδίστρια θέλησε να κάνει κάτι extra και επιστράτευσε το δημιουργικό της ταλέντο για να δημιουργήσει μια συλλογή η οποία αναμένεται να γίνει ανάρπαστη.

H Rihanna έχει σχεδιάσει μια ολόκληρη συλλογή για τη SavageXFenty η οποία αφορά σε εσώρουχα και το ποδόσφαιρο είναι η κύρια έμπνευση της για αυτή. Η συλλογή ονομάζεται “Game Day” και στην καμπάνια είναι η ίδια πρωταγωνίστρια.

Υπάρχουν πολλά sporty κομμάτια τα οποία λανσάρει και για μια ακόμη φορά επιλέγει να δώσει στα κορίτσια ποικιλία όσο αφορά τα νούμερα αφού ξεκινούν από xxl μέχρι 4xxl.

H τραγουδίστρια θέλησε να δημιουργήσει ρούχα και εσώρουχα τα οποία είναι για όλες τις γυναίκες και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πώς το sporty look μπορεί να είναι και αυτό σέξι .

Το Super Bowl θα διεξαχθεί στις 12 φεβρουαρίου στην Αριζόνα και η καλλιτέχνιδα θα ανέβει στη σκηνή για να διασκεδάσει τον κόσμο.

Tσέκαρε και αυτά: