Rihanna

H Rihanna κατάφερε να κάνει μια μεγαλειώδη επιστροφή μέσω του Super Bowl 2023 και ανακοίνωσε με έναν πολύ απλό τρόπο τη δεύτερη εγκυμοσύνη της! Απλά έδειξε την κοιλιά της και το κοινό έπαθε σοκ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

H τραγουδίστρια έφερε στη σκηνή τα τραγούδια της και πολλά από αυτά έγιναν remix τα οποία έκαναν όλο το στάδιο της Αριζόνα να ξεσηκωθεί! Και ένα τραγούδι κατάφερε να γίνει viral στο TikTok αφού όλα τα νέα κορίτσια και αγόρια συνεχίζουν να το χορεύουν ασταμάτητα.

Ένα είναι όμως το βίντεο που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και δεν είναι άλλο από τις χαριτωμένες γιαγιάδες που επέλεξαν να κάνουν αναπαράσταση του χορευτικού με τον μοναδικό τους τρόπο στο TikTok.

@arcadiasrlivingbg Our halftime show > Rihanna’s halftime show 💃🪩🏈🤍🎶🎤 #seniorlivingcommunity #halftimeshow #SuperBowl #rihanna #fyp ♬ original sound – Brian Esperon

To γηροκομείο arcadia έχει δημιουργήσει ένα λογαριασμό στο TikTok όπου απαθανατίζονται οι γιαγιάδες να κάνουν διάφορα trends και συγκεντρώνουν εκατομμύρια likes αφού είναι τρομερά γλυκούλες!

Το βίντεο όπου χορεύουν στη μουσική της Rihanna έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 28 εκατομμύρια προβολές και έχει μοιραστεί και στο Twitter και το Instagram!

H τραγουδίστρια δε φαίνεται να έχει κάνει κάποια αντίδραση ακόμη αλλά δεν αποκλείεται να το δει και να ενθουσιαστεί!

Τσέκαρε και αυτά: