Rihanna

Η Rihanna είναι το πρόσωπο που θα δούμε να εμφανίζεται στο ημίχρονο του Super Bowl και αναμένεται να δώσει στον κόσμο ένα ανεπανάληπτο show το οποίο όλοι ανυπομονούμε να δούμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H τραγουδίστρια προετοιμάζει το έδαφος με ένα trailer και μέσω αυτού τη βλέπουμε να περπατά αργά και σταθερά έχοντας ένα πολύ περίεργο χτένισμα και θυμίζει μοντέλο που πρωταγωνιστεί στην πασαρέλα του Γκαλιάνο.

Στο trailer ακούγοντας φράσεις όπως “Έχουν περάσει 2.190 ημέρες. Έχουν περάσει πάνω από έξι χρόνια… η Rihanna είναι αυτή που περιμένουν όλοι”,και όλοι περιμένουν να τη δουν να εμφανίζεται στη σκηνή.

Η Rihanna εμφανίζεται στην κάμερα και ζητά με μια κίνηση της να πάψουν όλες οι φωνές ενώ ακούγεται το κομμάτι “Needed me” το οποίο έχει πει με μεγάλη επιτυχία.

Το μεγάλο event που μονοπωλεί πάντα το ενδιαφέρον των Αμερικανών αλλά και όλου του πλανήτη, θα πραγματοποιηθεί στο TATE Farm Stadium στην Αριζόνα στις 12 Φεβρουαρίου και η τραγουδίστρια θα ανέβει στη σκηνή, και θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την τεράσται επιτυχάι που είχε το περσινό act του Dr. Dre!

Τσέκαρε και αυτά: