ROI 6/12

Ο ανερχόμενος ROI 6/12 που έχει απασχολήσει έντονα την ραπ σκηνή στην Ελλάδα με τα solo singles του αλλά και με την συμμετοχή του στο banger “Bossidonas” μαζί με τον Bossikan, κυκλοφορεί το νέο του single “BAM”.

 

Ο νεαρός ράπερ και μέλος της Mad House Records έχει καταφέρει μέσα σε λίγο χρόνο να δώσει το δικό του στίγμα με την χαρακτηριστική χροιά του και τα έξυπνα flows του. Τα τελευταία του solo singles “Mask Off” και “Bar” έχουν γίνει χρυσά σε ψηφιακές πωλήσεις και έχουν «παίξει» on repeat σε βίντεο χρηστών τόσο στο TikTok όσο και στις streaming πλατφόρμες. Το track “Bossidonas”, από το ομώνυμο EP του Bossikan, στο οποίο συμμετέχει έχει γίνει ήδη πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις σημειώνοντας μάλιστα και 7 χιλιάδες βίντεο recreations στο TikTok.

Με αφορμή την κυκλοφορία του “BAM”, ο Roi 6/12 βρίσκεται και στο εξώφυλλο της editorial λίστας του Spotify “Hot Greek Rap”, μια από τις δημοφιλέστερες playlist της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας στην Ελλάδα.

Το urban music video του “BAM” σε σκηνοθεσία του Giannis Kotatis κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο YouTube channel της Mad House Records, ενώ το single είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

 

Δείτε το official video του “Bam” στο YouTube:

 

Βρείτε το “Bam” στις digital πλατφόρμες:

https://roi612.lnk.to/BAMPR

Τσέκαρε και αυτό : Αιγόκερως Σεπτέμβριος: Προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο του 2022