Rolls Royce

Η Rolls Royce είναι μια εταιρεία η οποία έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα της με την πολυτέλεια και αυτή τη φορά επιστρέφει με ένα νέο όχημα το οποίο φωνάζει από μακριά… μόδα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η γνωστή εταιρεία συνεργάζεται με τη σχεδιάστρια Iris van Herpen·και χρησιμοποιούν το   Phantom για να δημιουργήσουν ένα αυτοκίνητο υψηλής αισθητικής το οποίο σίγουρα θα θελήσουν όλες οι influencers να φωτογραφηθούν.

Στο αυτοκίνητο έχει δημιουργηθεί ένα έναστρο εσωτερικό οροφής,  τρισδιάστατες υφασμάτινα γλυπτά και καθίσματα από μετάξι!

“Για αυτή τη συγκεκριμένη συνεργασία εμπνεύστηκα από την ιδέα του «Υφαίνω Νερό» και μετέτρεψα την αίσθηση του να είσαι σε κίνηση σε μια εμβυθιστική εμπειρία ρευστότητας μέσα στο Phantom.Θέλησα να γίνει αυτό μια εμπειρία τεχνολογίας αιχμής του να είσαι κυριευμένος από τις δυνάμεις της φύσης. Η όλο ισχύ κίνηση του Phantom έχει υφανθεί σε μεταβαλλόμενα τρισδιάστατα κύματα μέσα στο αυτοκίνητο για να ενσαρκώσουν την εφευρετικότητα της φύσης”, είπε η σχεδιάστρια!

H Rolls Royce επέλεξε να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο υψηλής αισθητικής και σίγουρα θα γίνει ανάρπαστη αφού υπάρχουν celebrities οι οποίοι δίνουν πολλά χρήματα για να αποκτήσουν συλλεκτικά κομμάτια!

Τσέκαρε και αυτά: