Ρολόι της Αποκάλυψης

Το “Ρολόι της Αποκάλυψης” προχώρησε 90 δευτερόλεπτα προς τα μεσάνυχτα και η ομάδα επιστημόνων που το παρακολουθεί, θέλησε να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με την ομάδα του Βulletin of Atomic Scientists – το οποίο ιδρύθηκε το 1945 από τον Άλμπερτ Άϊνστάιν και άλλους επιστήμονες που εργάστηκαν για την κατασκευή της πρώτης ατομικής βόμβας – το ρολόι δείχνει νέα ώρα και φαίνεται πως απέχουν μόλις 90 δευτερόλεπτα προτού να ακουμπήσουν οι δείκτες την ώρα 00:00 και να προκληθεί ένα παγκόσμιο και κατακλυσμιαίο γεγονός.

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στην Ουάσινγκτον η νέα “ώρα” δείχνει πως πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά σε μια καταστροφή που θα αφορά την παγκόσμια κοινότητα και δεν είναι μόνο ο πόλεμος στην Ουκρανία αυτός που θα απασχολήσει.

Το 2018 και το 2019 έδειχναν οι δείκτες, δυο λεπτά πριν τα μεσάνυχτα αλλά έχουν ξαφνικά προχωρήσει και αυτό δεν είναι καλό. “Έχουμε φτάσει πιο κοντά από ποτέ  κοντά στα μεσάνυχτα”, είπαν οι επιστήμονες.

To ρολόι ρυθμίστηκε το 1947 7 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα και από τότε έχει ρυθμιστεί προς τα εμπρός και προς τα πίσω 24 φορές.

Τον Ιανουάριο του 2020 μεταφέρθηκε στα 100 δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα αλλά το 2023 άλλαξε και φαίνεται πως μαρτυρά ένα γεγονός που θα αλλάξει την ανθρωπότητα.

 

Τσέκαρε και αυτά: