Ρομά

Mεγάλη είναι η ανησυχία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, καθώς υπάρχουν φόβοι για τον έντονο ξεσηκωμό των Ρομά, μετά την ανακοίνωση του θανάτου του 16χρονου που πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Όταν ανακοινώθηκε το περιστατικό που προκάλεσε τεράστια οργή στην οικογένεια του παιδιού, πολλοί ήταν οι “κύριοι”και οι “κυρίες” στο αγαπημένο Twitter οι οποίοι δίκαζαν την καταγωγή του νεαρού που προσπαθούσε να ξεφύγει από την αστυνομία επειδή δεν πλήρωσε 20 ευρώ σε βενζινάδικο.

Το αγόρι, ανακοινώθηκε πώς πέθανε στις 13/12.

Και όπως καταλαβαίνεις, οι αντιδράσεις ήταν πολλές αλλά αυτό που είδα στο Twitter δεν το περίμενα! Ξαφνικά, όλοι έχουν στραφεί κατά της αστυνομίας και ο κόσμος από “Ρομά” αρχίζει να αποκαλεί τον 16χρονο… παιδί! Μα πόσο υποκριτές μπορεί να είμαστε για να μπορούμε να μένουμε trendy και ωραίοι.

Το παιδί αυτό κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή και η καταγωγή του δεν έχει σημασία . Σημασία έχει πως έφυγε από τη ζωή και πως η οικογένεια του δε θα τον ξαναδεί.

Ωστόσο, είναι τρομερά υποκριτικό να βλέπουμε λογαριασμούς στο Τwitter τα οποία πριν από λίγες μέρες ήταν με το μέρος της αστυνομίας, ξαφνικά να μιλούν για τους “δολοφόνους αστυνομικούς”. Ότι τι;

Ας σταματήσει όλο αυτό, και ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της! Και ας ελπίσουμε πώς όποια διαδήλωση και αν γίνει, να τιμήσει το αγόρι που πέθανε και όχι να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά.

Who said this? @stylefreaklex 

Τσέκαρε και αυτά :

Βιντεοπαιχνίδια : Το νέο game του Netflix

GNTM 5 : Δεν υπάρχει επεισόδιο την Τρίτη 13/12