Ρωμαίος Κοτσίνης

Με ένα πολύ ιδιαίτερο όνομα μπαίνει στο MasterChef 2023 o Ρωμαίος Κοτσίνης και θέλει να κυνηγήσει το όνειρο του στη μαγειρική μέσω του ριάλιτι μαγειρικής. Και στις οντισόνς κατάφερε να πετύχει τον πρώτο του στόχο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μαγείρεψε για τους κριτές στην οντισιόν του ένα πιάτα που απαρτιζόταν από ένα τορτελίνι με καραβίδα και μπορεί στην αρχή να ένιωθε πως ίσως η ποδιά απομακρύνεται αλλά τελικά την πήρε και πλέον είναι στο σπίτι του MasterChef.

  • Ρωμαίος Κοτσίνης : Βιογραφικό, η γυναίκα “αρχηγός”,ηλικία, η απογοήτευση στην οντισιόν

O Ρωμαίος Κατσίνης είναι 32 ετών και κατάγεται από τη Βόρεια Ήπειρο. Μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης και έχει δυο μικρά παιδιά ενώ είναι παντρεμένος με μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Με το πολύ ιδιαίτερο όνομα του ξεχωρίζει και ο ίδιος είχε αποκαλύψει στην οντισιόν του πως δε μαγειρεύει στη γυναίκα του καθώς αυτή είναι η αρχηγός στο σπίτι και θέλει να της αφήνει την κουζίνα ελεύθερη.

  • Γιατί μπαίνει στο MasterChef

O Ρωμαίος δήλωσε συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής με σκοπό να κερδίσει το έπαθλο γιατί πιστεύει πως θα του δώσει μια καλύτερη ευκαιρία για να κάνει μια καλύτερη ζωή και να προσφέρει τα πάντα στην οικογένεια του.

  • Η απογοήτευση στην οντισιόν

Ο μάγειρας προσπάθησε να πείσει τους κριτές στην οντισιόν του με το πιάτα του αλλά δεν κατάφερε να μαγειρέψει σωστά την καραβίδα με αποτέλεσμα να πάρει μια μαύρη ποδιά. Είχει ενοχληθεί με τον εαυτό του και είχε ξενερώσει αλλά επέστρεψε και το πιάτο που δημιούργησε του έδωσε το εισιτήριο για το σπίτι του Mάστερ Σεφ.

Στο Instagram που διατηρεί δεν έχει πολλές αναρτήσεις ωστόσο κάνει αισθητή την παρουσία του ποζάροντας δίπλα σε γνωστούς μάγειρες και φαίνεται πως έχουμε να δούμε πολλά στο μέλλον.

Τσέκαρε και αυτά: