Ρομέν Γαβράς

Ο Ρομέν Γαβράς και η Ντούα Λίπα φέρεται πως είναι το νέο ζευγάρι της παγκόσμιας showbiz και μετά τη Μόνικα Μπελούτσι και τον Τιμ Μπάρτον, είναι το νέο “hot couple” που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο γνωστός σκηνοθέτης και πρώην σύντροφος της Ρίτα Όρα φέρεται πως είναι το νέο αμόρε της τραγουδίστριας και οι δυο τους έγιναν αντιληπτοί όταν έφυγαν από ένα πάρτι μετά τα ΒΑFTA.

Σύμφωνα με τη Mirror οι δυο τους βγαίνουν κρυφά τους τελευταίους μήνες και είναι ένα πολύ γλυκό ζευγάρι!

Ποιος είναι ο Ρομέν Γαβράς

Ο σκηνοθέτης είναι γεννημένος στις 4 Ιουλίου του 1981 και γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία. Προέρχεται από οικογένεια σκηνοθετών καθώς η μητέρα του είναι η Μισέλ Ρέι Γαβράς – δημοσιογράφος και παραγωγός – και ο πατέρας του είναι ο γνωστός σε όλος μας Κώστας Γαβράς. Τα αδέρφια του Τζούλι και Αλέξανδρος είναι επίσης σκηνοθέτες.

Ο σκηνοθέτης έχει καθίσει πίσω από την κάμερα πολλών επιτυχημένων βίντεο κλιπ όπως είναι του Jamie xx’s video για το κομμάτι “Gosh”, του Kanye West για το κομμάτι “No Church in the Wild” και της M.I.A.για το κομμάτι  “Bad Girls”.

Είναι ένας σκηνοθέτης που θεωρείται αντισυμβατικός καθώς δείχνει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο αλλά πολλές φορές είναι ωμό!

Το 1995 δημιούργησε την κολεκτίβα Kourtrajmé με με ένα πρόσωπο από την παιδική του ηλικία που ονομάζεται Kim Chapiron.

Ο σκηνοθέτης είναι γνωστός για αρκετά ειδύλλια που έχει δημιουργήσει με γνωστές τραγουδίστριες όπως είναι η Ρίτα Όρα αλλά οι φήμες τον θέλουν αυτό το διάστημα να έχει στρέψει όλη του την προσοχή στην Ντούα Λίπα και απολαμβάνουν στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας διότι δε θέλουν προς το παρόν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους.

Και στα δικά μας οι ελεύθερες να πούμε βρε παιδιά!

Tσέκαρε και αυτά: