Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

‘Ένας άλλος άνθρωπος έχει γίνει ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στα γυρίσματα της σειράς “The Sympathizer” η οποία θα προβάλλεται στο ΗΒΟ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο γνωστός ηθοποιός χρειάστηκε να αλλάξει τελείως την εμφάνιση του για να μπορέσει να εμφανιστεί στο πλατό και οι νέες εικόνες του κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου.

Η σειρά αφορά σε έναν κατάσκοπο ο οποίος είναι Γάλλο-Βιετναμέζος και κομμουνιστής, ο οποίος εξορίζεται στις ΗΠΑ μετά τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Βασίζεται στο βραβευμένο μυθιστόρημα του Βιέτ Ταν Νγκουιέν και ο ηθοποιός θα κάνει πέντε διαφορετικούς ρόλους.

Στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα διεθνή ΜΜΕ βλέπουμε τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να εμφανίζεται με κόκκινα, σγουρά μαλλιά τα οποία είναι αραιά και το πρόσωπο του είναι παραμορφωμένο με τη βοήθεια του μακιγιάζ.

Ο ηθοποιός έχει καταφέρει να μεταμορφωθεί πλήρως για τις ανάγκες των ρόλων του και η νέα του “όψη” έχει προκαλέσει σοκ σε πολλούς θαυμαστές του αλλά όλα είναι για χάρη της υποκριτικής.

Παραμένει κούκλος και εξαιρετικά γοητευτικός ενώ δε σταματά να κάνει διάφορες αναρτήσεις στο Instagram όπου και συγκεντρώνει χιλιάδες likes από τους followers του!

Τσέκαρε και αυτά: