Ρόμπερτ Πάτινσον

Κάτι παράξενο συμβαίνει στον Ρόμπερτ Πάτινσον ο οποίος έδωσε το παρών στην επίδειξη μόδας που έκανε ο Kim Jones για τον οίκο Dior στην Αίγυπτο, αφού τα μαλλιά του δεν είναι… καλά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο νέος Μπάτμαν – να πούμε ότι ήταν καλός στον ρόλο του – εμφανίστηκε στην πρώτη σειρά της επίδειξης αφού είναι ο global ambassador του οίκου φορώντας ένα ιβουάρ κοστούμι και ένα ανοιχτό καφέ ζιβάγκο αλλά τα μαλλιά του θα μπορούσαν κάλλιστα να δώσουν έμπνευση στον Χοακίν Φοίνιζ για το επόμενο “κεφάλαιο” του Τζόκερ.

Ο ηθοποιός στήθηκε μπροστά στους φωτογράφους με το μαλλί που θύμιζε παιδάκι το οποίο είχε βάλει καταλάθος το χέρι του στην πρίζα και το χτύπησε ρεύμα και πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί του επέτρεψε ο στιλίστας του να κυκλοφορήσει έτσι έξω.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Το “τάχα μου μόλις ξύπνησα” μαλλί του Ρόμπερτ Πάτινσον είναι πραγματικά πολύ αστείο και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί εμφανίστηκε έτσι!

Θα μου πεις : “Ο Πάτινσον είναι, ότι θέλει κάνει”, αλλά δεν πάει έτσι! Ας έχουμε και μια μικρή αισθητική στα πράγματα βρε παιδί μου!

Τσέκαρε και αυτά :

Φαγητό Αγία Παρασκευή : Πήγαμε στο εξαιρετικό Nama

Ταξίδι στο διάστημα : Αρχίζουν νέες πτήσεις