Rouk Zouk

Για 6η συνεχόμενη χρονιά έρχεται και φέτος το Rouk Zouk με παρουσιάστρια φυσικά τη Ζέτα Μακρυπούλια που θα βρίσκεται και πάλι στα decks του αγαπημένου παιχνιδιού.

Το διασκεδαστικό «Μας κούφανες» έρχεται ξανά για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, ενώ φέτος, για πρώτη φορά, θα απολαύσουμε versus παιχνίδια στο «Photo Quiz» και στο «Ρουκζουκόλεξο» με τους παίκτες να δοκιμάζουν τις γνώσεις, τη γρήγορη σκέψη τους, αλλά και την ταχύτητά τους στο… buzzer.

Και αυτή τη χρονιά το Rouk Zouk αναμένεται να σκορπίσει γέλιο στους τηλεθεατές με όλες αυτές τις ατάκες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς και με διάφορα μαργαριτάρια που μας έχουν κουφάνει ουκ ολίγες φορές.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @zeta_makripoulia_official

Η Ζέτα Μακρυπούλια για άλλη μία φορά θα δώσει ρέστα και ήδη λαχταρούμε να την δούμε να γουρλώνει τα μάτια της όταν ακούει τα ακατανόμαστε, αλλά και να ξελιγώνετε στα γέλια. Φυσικά και οι στιγμές που ακούει κάτι shocking είναι αλησμόνητες ειδικά όταν υποτίθεται ότι και εκείνη σοκάρεται.

Ας θυμηθούμε κάποιες απίστευτες στιγμές από το Rouk Zouk.

Και φυσικά αυτά είναι μόνο ένα ελάχιστο ελάχιστο δείγμα για όλα εκείνα που έχουν συμβεί με τους παίκτες και τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Τσέκαρε κι αυτό:

The Jimi Hendrix Experience : Κυκλοφορούν το “Los Angeles Forum: April 26 1969”