Το συγκρότημα Roxette ήταν και θα είναι ένα από αγαπημένα μας για πολλούς και διάφορους λόγους και ακόμη δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως «έφυγε» από τη ζωή η φωνή του συγκροτήματος, Marie Fredriksson.

Το συγκρότημα με έχει συντροφεύσει σε ΟΛΟΥΣ μου τους χωρισμούς και έχω ρίξει «μαύρο δάκρυ» με τα τραγούδια «Listen to your heart» και το «It must have been love». Και ξαφνικά, μαθαίνω πως η φωνάρα του συγκροτήματος «έσβησε»…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#TBT today. New album, GOOD KARMA, tomorrow. 📸: Johan Ekerland

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roxette (@realroxette) στις

Οι Roxette δημιούργησαν κομμάτια που μένουν αναλλοίωτα στο χρόνο και ακόμη και σήμερα, όταν είμαστε στα πατώματα και σιχτιρίζουμε τον άτιμο ή την άτιμη που αποφάσισε να κάνει τη ζωάρα του και να μας αφήσει, τότε επικαλούμαστε κάποια από τα τραγούδια τους και η στεναχώρια μας βρίσκει συντροφιά.

Μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες, το συγκεκριμένο ντουέτο κατάφερε να δημιουργήσει όμορφα τραγούδια και να μείνει στην παγκόσμια ιστορία ως ένα από τα πιο πετυχημένα συγκροτήματα.

Με αυτά τα τραγούδια κλάψαμε, πονέσαμε και συγκινηθήκαμε και το μόνο σίγουρο είναι πως η φωνή της Marie θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας!

Άκουσε τα μαζί μας!

#1.Listen To Your Heart 

#2.Spending My Time

#3. It Must Have Been Love

#4.Fading Like A Flower

#5.Wish I Could Fly

Δείτε επίσης: Banksy: Παρουσίασε το νέο του έργο